Eva Herzigova, diagnosticată cu COVID-19. FOTOGRAFIA cu care și-a îngrijorat fanii

Data publicării:
evaherzigova, instagram
Descriere foto: evaherzigova, instagram

Eva Herzigova a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de fotomodel, alături de o fotografie cu care și-a îngrijorat fanii.

Eva Herzigova este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele din lume, care încă activează în domeniu, pozând pentru numeroase reviste și designeri celebrii. Eva Herzigova este logodită cu omul de afaceri italian Gregorio Marsiaj cu care are trei baieți. 

Eva Herzigova, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, infectată cu COVID-19

Recent, celebrul model și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a fost infectată cu SARS-CoV-2. Eva Herzigova a postat și o fotografie în timp ce stătea întinsă pe pat, învelită,  starea ei fiind vizibil afectată de acest virus.

 „De trei zile, totul a început cu frisoane incredibile şi oboseală fizică. Mă odihnesc cât de mult pot şi noi simptome apar în fiecare zi”, a scris Eva Herzigova pe rețelele de socializare.

De asemenea, aceasta a mărturisti faptul că îi este de mare ajutor faptul că poate comanda mâncare, deoarece gătitul este o provocare pentru ea în aceste momente. 

„Sunt recunoscătoare că trupul meu luptă puternic. Am realizat cât de folositor este să primeşti acasă mâncare gătită pentru că şi gătitul a devenit o provocare”, a mărturisit Eva Herzigova în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova)

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel