Eurovision 2022. Minodora, prima declaraţie cu privire la posibila descalificare: Nu mai e nimeni patriot...

Data publicării:
Facebook Minodora
Descriere foto: Facebook Minodora

Minodora, Diana Bucşa şi Claudia Pavel s-au calificat în finala Eurovision România 2022 cu o piesă care riscă să fie descalificată. 

"S-au pierdut vreo 4-5 piese bune acum. Au intrat 10 în finală, dar nu ştiu pe ce criterii. Au fost momente care s-au pierdut. Cezar Ouatu nu a trecut în finală. El a cântat impecabil şi, deşi piesa nu era cea mai bună poate, era de top 10. Nu poţi să îl laşi în afara finalei. 

Din cei 10 aleşi, eu nu văd pe nimeni făcând furori la Torino (n.r. unde se va desfăşura concursul Eurovision 2022). Iar acum o oră vedeam pe un grup de Eurovision un scandal. Piesa 'România mea' a fost descoperită că s-a mai cântat acum 10 ani. Am ascultat piesa veche şi chiar aşa este. Nu că vreau să îmi dau cu părerea, dar regulamentul spune să nu fie veche piesa, să nu fi fost cântată înainte. Piesa e în finală, dar încalcă regulamentul. Se poate să vedem o descalificare. Într-un an  Andra şi Simplu au avut 10 secunde, atât, ce fuseseră cântate înainte la un eveniment. Şi pentru asta a fost descalificat tot momentul lor. E riscant. Eu am ascultat piesa veche şi e aceeaşi linie melodică şi cu acelaşi titlu", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars. 

Minodora, primele declaraţii despre posibila descalificare 

 

„Așteptăm și noi răspunsul comisiei care este în măsură să lămurească situația asta! S-a știut din momentul în care a fost acceptată piesa. Nu e plagiat, dar e diferența asta de acum 18 ani! Asta e, dacă vom merge mai departe, mergem, dacă nu, mergem mai departe și eu, și Costi cu cariera! Nu suferim noi de Eurovision, nu leșinăm dacă nu ajungem acolo.Piesa este bună, are un vibe pozitiv, tineretul poate să învețe să fie mai patriot. Să-mi arătați mie un compozitor de-al nostru în afară de Costi Ioniță care mai face așa piesă? El a făcut o piesă despre România noastră șiun text de nu se poate!', a spus Minodora pentru click.ro.

"Nu mai e nimeni patriot"

 

„Nu mai e nimeni patriot în România! Este deranjant că România e în doliu după maneaua-rock și tot România blamează maneaua lui Costi și Minodora! Piesa noastră nu e manea că nu-ți vine să dai din c.. la propriu. Are un ritm, nu e de buriceală!

Cum a fost cu E an na, mai puțin dinozaurul adus pe scenă care a fost un kitsch după părerea mea! Nu au mers mai departe pentru că așa a considerat juriul și a considerat foarte bine! Le-a plăcut mai mult mesajul nostru cu România! Au spus oamenii ce nu le-a convenit! Păi Ozana e un nume, Romcescu la fel!”, a mai declarat solista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel