EUROVISION 2022. Cezar Ouatu, decizie ŞOC: Nu va mai concura pentru România

Data publicării:
Facebook Cezar Ouatu
Descriere foto: Facebook Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a luat o decizie suprinzătoare, după ce nu a reuşit să se califice în finala Eurovision România. 

"M-am întors după nouă ani, dar e ultima oară când voi mai participa pentru România. În Eurovisionul mare am ceva de spus. O să vin cu o piesă. A treia oară nu va mai fi în România, am fost dezamăgit de absolut tot. Voi concura pentru altă țară, San Marino sau Elveția. Sunt țări care permit acest lucru. Eu fiind legat și de Italia, San Mario mi-ar fi mai la îndemână”, a precizat artistul, conform antenastars.ro.

„Legat de faptul că nu am ajuns în finală, ține de gustul juraților. Au crezut de cuviință că nu am ce căuta în finală, dar ei nu au văzut așa, pe termen lung, că dacă era să ajung în Italia era altceva. Hate-ul a fost foarte mare, cu toate că interesul național e foarte mic. Dar cei care au mai rămas m-au dat pe mine că eu voi fi câștigător, că-i blat. Iată că nu a fost niciun blat. Sincer, nu am nicio dezamăgire, mă bucur că am ieșit din treaba asta. Totul s-a transformat într-un circ, unii dau în ceilalți. Selecția națională a devenit o circotecă între jurați, înjurați. Legat de mine, eu aveam măcar ingredientele necesare să trec într-o finală. Am fost dezamăgit de chestii tehnice legate de sunet, care pe mine nu m-au avantajat”, a mai adăugat acesta.

TVR, prima reacţie în scandalul jurizării 

 

Semifinala Eurovision România de sâmbăta trecută a stârnit un adevărat scandal, iar mii de români au semnat deja o petiţie în care cer explicaţii cu privire la modul în care a fost făcută jurizarea. TVR a reacţionat oficial. 

Semifinala Eurovision din România a strârnit o nouă controversă. Mai mulți fani au lansat o petiție online, în care le cer organizatorilor explicații pentru modul în care au fost jurizați concurenților. Aceștia au susținut că ultimii patru concurenți din semifinală nu ar mai fi apucat să fie punctați, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu au mai ajuns în ultimii 10 finaliști. 

”Modul în care membrii juriului au punctat fiecare piesă în cadrul show-ului semifinalei s-a desfășurat conform Regulamentului Selecției Naționale, disponibil pe siteul oficial: http://eurovision.tvr.ro/2022/eurovision22-regulament_34288.html (art. 4.11, 4.12 și 4.13). Organizatorii nu sunt implicați în procesul efectiv de jurizare, fiecare membru al juriului își asumă rezultatul jurizării”, au declarat reprezentanţii Televiziunii Române pentru DC News



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel