Eurovision 2021, în linie dreaptă. Piesa “Amnesia”, cântată de Roxen, se aude deja în toată Europa

Roxen, foto Instagram
Descriere foto: Roxen, foto Instagram

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă - alături de România - alte 40 de țări.

Pregătirile pentru Eurovision au intrat în linie dreaptă, evenimentul urmând să debuteze în mai puțin de o lună. Este o perioadă aglomerată pentru Roxen, reprezentanta României la ediția din acest an a concursului.

Tânăra artistă este prinsă între repetiții, interviuri și filmări pentru alte evenimente, pregătind noi surprize pentru fani pe care le va anunța în perioada următoare.

Roxen promovează "Amnesia" pe scenele virtuale ale pre-party-urilor Eurovision


“Amnesia” se aude, deja, în toată Europa şi dincolo de graniţele sale, iar Roxen a primit invitaţii la spectacolele de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului. Cu doar trei săptămâni înainte de startul programului oficial al delegaţiei României la Rotterdam, eurovoix.tv şi eurovision-spain.com au anunţat participarea reprezentantei noastre la evenimentele organizate de cele două publicații online - Concert in the Dark, respectiv PrePartyES.

Citește articolul integral pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 20 apr 2021, 18:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience