Eurovision 2021. Cu ce melodie va participa Roxen: „Este una extrem de personală”

Data actualizării: | Data publicării:
Roxen, foto Instagram
Descriere foto: Roxen, foto Instagram

Roxen va participa anul acesta la Eurovision cu o piesă de suflet pentru ea. 

Chiar dacă este una dintre cele mai tinere artiste din România, iar succesul l-a cunoscut în urmă cu puțin timp, Roxen a reușit ce mulți cântăreți își doresc de ani buni. Va reprezenta România la Eurovision 2021, iar pentru asta a pregătit o piesă specială. Roxen și-a obișnuit deja fanii cu melodii foarte profunde, care vorbesc despre iubire și despre cele mai sincere sentimente,dar de data aceasta artista și-a pus tot sufletul pe portativ, a anunțat TVR într-un comunicat de presă. 


„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen.


Piesa are deja și videoclip, semnat chiar de Bogdan Păun, care spune că este foarte încântat de colaborarea cu Roxen. 


„În clip, am încercat să redăm cât mai bine mesajul piesei și să ținem foarte mult cont de faptul că este unul personal pentru Roxen. Mă bucur de fiecare dată când lucrăm împreună și mai ales că am reînceput treaba pentru Eurovision”, a spus Bogdan Păun.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel