Eugenia Șerban, mai încrezătoare ca niciodată, după ce a învins lupta cu cancerul: „Fiecare zi merită trăită din plin”

Data publicării:
Eugenia Șerban, sursa foto Instagram
Descriere foto: Eugenia Șerban, sursa foto Instagram

Eugenia Șerban a trecut prin momente cumplite, în urmă cu doi ani, când a fost diagnosticată cu 2 forme de cancer. La început de an, actrița este plină de optimism și speranță. 

Actrița Eugenia Șerban, cunoscută pentru rolurile din seriale precum “Iubire ca-n filme”, “Inima de tigan” și “La Bloc”, a vorbit despre drama prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer.


„De ce să nu zâmbesc? Viața e frumoasă și fiecare zi merită trăită din plin. Îmi place să cred că fiecare zi este importantă pentru noi, că trebuie să ne bucurăm de ceea ci ni se întâmplă bun și de fiecare an al vieții. Important este să fim sănătoși și să trecem cu bine peste această perioadă, căci în comparație cu boala, orice problemă este mică”, a spus Eugenia Șerban, invitată la „Showbiz Report”.


Pentru Eugenia Șerban, această luptă a ajutat-o să privească viața cu alți ochi, să se bucure de fiecare zi și să fie conștientă că nicio problemă nu este atât de grea pe cât se vede. 


„Este clar că cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani, dar a durat foarte puțin. În momentul în care auzi acel cuvânt este imposibil să nu te gândești la moarte. Două-trei săptămâni am căzut, apoi mi-am dat seama cât de mult îmi place viața. Nu mi-am dorit să rămână copilul meu fără mine și să nu mă aibă lângă el când se va căsători, plus că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Toți avem momentele noastre grele, dar mereu învățăm ceva. Orice om care trece prin această boală trebuie să lucreze la psihic. Dacă ești încrezător, cu siguranță, vei ieși învingător”, a mărturisit Eugenia Șerban. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel