Eugenia Șerban a împlinit 51 de ani: "Timpul trece atât de repede"

Data actualizării: | Data publicării:

Eugenia Șerban a împlinit 51 de ani și arată mai bine ca niciodată. Actrița a ținut să marcheze această zi specială și printr-un mesaj emoționant.

Frumoasa actriță nu face eforturi prea mari pentru a-și ascunde vârsta, iar la 51 de ani, arată mai bine ca niciodată.  Și cum astăzi este o zi specială, Eugenia Șerban a ținut să scrie și câteva rânduri emoționante despre timpul care trece incredibil de repede, dar și despre faptul că în viață nu trebuie să trăim cu regrete: "Timpul trece atât de repede încât nici nu ne dăm seama când ajungem la jumătatea vieții. Într-o zi ne trezim că am trecut sau că vom trece curând de pragul celor 50 de ani, ani în care am adunat de toate în sufletul nostru, ani în care sufletul ne-a fost rănit și vindecat de atâtea ori încât nici nu le mai știm numărul. Unii vor zâmbi atunci când își vor aminti ce au făcut în tot acest timp, alții însă vor fi cuprinși de regretul că au refuzat lucrurile sau oamenii pe care viața i-a scos în calea lor, refuzând astfel fericirea pe care soarta le-a dat ocazia să o trăiască atunci când ar fi trebuit trăită. Nimeni nu ne spune de la bun început că toate se întâmplă în viață cu un scop anume și că nimic nu se mai repetă a doua oară, că ocazia o ai o singură dată, și că acel ''nu'' pe care l-ai spus la un moment dat te va măcina teribil pentru tot restul vieții atunci când te vei întreba din nou și din nou, pentru a mia oară, cum ar fi fost dacă... ", a scris Eugenia Șerban pe facebook.

Actrița a ținut, la finalul mesajului, să le de-a și fanilor săi un sfat care a ajutat-o pe aceasta să treacă prin multe probleme: "Trăiți-vă viața astfel încât să nu aveți niciodată regrete, căci aceste regrete vor durea cumplit atunci când nu veți mai avea timp sau putere să mai îndreptați ceva...", a mai adăugat Eugenia Șerban.

Dacă acum zâmbește și este fericită, în cei 51 de ani de viață, Eugenia Șerban a trecut prin foarte multe momente de cumpănă. În ciuda frumuseții ei, actrița a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste, dar și de probleme grave de sănătate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel