Eugenia Nicolae, Sărbători de poveste: „Am cântat colinde, am primit colindătorii locului, am pregătit mâncarea și am povestit” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ca în fiecare an, îndrăgita artistă Eugenia Nicolae îmbină utilul cu plăcutul în perioada sărbătorilor. Și anul acesta artista a avut concerte de Crăciun, dar și-a făcut timp și să petreacă momente în liniște, la munte, alături de familie și cei dragi.

Eugenia nu a uitat nici de publicul care o urmărește online, astfel că în perioada sărbătorilor a lansat și un nou video pe canalul său de YouTube, un live session al îndrăgitei piese Șaraiman, pe care îl puteți asculta aici:

 

 

 

„Am petrecut Crăciunul la munte, alături de familia mea și gașca extinsă de prieteni ai familiei noastre. Am fost o gașcă mare; tatăl meu este cel care reușește să îi adune împreună pe toți; a fost organizatorul acestei vacanțe; ne-am adunat peste 30 de persoane. 

În ajunul Craciunului am cântat colinde, am primit colindătorii locului, am pregătit mâncarea și am povestit. În ziua de Crăciun am avut un concert în aer liber. Am fost norocoasă pentru că anul acesta nu a fost atât de frig; m-am bucurat că oamenii s-au adunat în număr mare; am dansat și cântat împreună. Imediat după concert am pornit din nou către “cabana petrecareață” unde am găsit cheful în toi, afară la ceaun. Toate escapadele noastre sunt însoțite de muzică. Obișnuim să cântăm până dimineața; prietenii noștri de familie cântă și ei, vin cu instrumentele. E cel mai frumos sentiment atunci când oamenii pasionați de muzică se adună în același loc; atmonsfera e una relaxată și plină de viață, iar mâncarea pregatită afară la foc e delicioasă. 

Le-am cântat părinților mei; ei ar putea să mă asculte ore întregi; sunt cei mai mari fani. M-au susținut încă de la început și acum se bucură de tot ceea ce mi se întâmplă. Nu ne vedem foarte des, iar acest Craciun a fost cu totul special. Îi iubesc tare mult; sunt plini de viață, trăiesc frumos și ne sunt mereu alături, atât mie, cât și surorii mele. 

A doua zi de Crăciun am pornit într-o drumeție pe munte, pentru că vremea ținea cu noi. România este superbă; poți găsi locuri atât de liniștitoare, cu peisaje spectaculoase. 

Așadar, Crăciunul acesta a fost chiar deosebit. Am fost alături de familie și mulți prieteni, am cântat, am colindat, am urcat pe munte. Emoțional mi-am încărcat bateriile; abia aștept să îmi pun toată împlinirea sufletească în muzică. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Vă doresc și vouă un an nou minunat, pe care să îl petreceți înconjurați de oamenii dragi vouă!”, a declarat artista pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel