„Eu nu m-am panicat și nu mi-am făcut provizii”. Oana Roman îi liniștește pe români: Nu cred că există vreun risc

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a transmis un mesaj încurajator pentru românii care s-au speriat în această perioadă, din cauza războiului din Ucraina.

Oana Roman spune că ea este liniștită și că nu crede că țara noastră va fi implicată în război. Mai mult, vedeta le-a dezvăluit fanilor că ea nu și-a făcut provizii, așa cum unii români au dat buzna în magazine și au cumpărat cantități uriașe de alimente, și spune că nici nu are de gând să plece din țară, făcând aluzie la românii care s-au îngrămădit să își refacă pașapoartele. 

„Ne pregătim de weekend și de soare și de vesti bune ...eu asa sper!
Mi se pare ca e multa panica și controversa, iar s au creat tabere și oamenii se cearta pe diverse opinii. Eu nu cred ca exista vreo șansa să avem un război armat in România și nu exista vreun risc în sensul ăsta. Eu nu m am panicat și nu mi-am făcut provizii și nu mi pun problema sa plec pe undeva. Nu din cauza fricii de război! So keep calm and live your life!”, a scris vedeta pe Instagram.

 Oana Roman, dezamăgită de mediul online: Au ieșit la iveală ura, răutatea și impostura

Dezamăgită de postările din mediul online legate de situația din Ucraina, Oana Roman a făcut mai multe insta story-uri, prin care și-a îndeamnă urmăritorii să rămână solidari. Vedeta spune că e dezamăgită de poporul român, care nu poate face bine, fără să-l strice, mai apoi.

"Zilele astea am stat și am urmărit din afară cum arată online-ul în România... Câteodată, sau poate mereu, trebuie să te detașezi ca să poți vedea cu un ochi obiectiv. Cât ești implicat acolo, nu vezi nimic din ansamblu. Spuneam acum câteva zile că momentele de răscruce scot ce e mai bun din oameni, dar și ce e mai rău. Am avut dreptate. Pe lângă solidaritatea și iubirea.. A ieșit la iveală și ura, și răutatea, și impostura, și profitorii și scepticii, și incultura și manipularea.

Pentru că e cumva în ADN-ul nostru să începem foarte repede să stricăm ce e bun. Se întâmplă asta invariabil de-a lungul întregii noastre istorii. E ceva în mentalul nostru colectiv, care provoacă repede o ruptură... și scoate la iveală impostura și setea de a încerca să dărâmăm binele... Reușim să cădem în extreme de ambele părți. Și e atât de dăunător", a scris vedeta pe instagram, în urmă cu câteva zile. 

"Asta e ceva care m-a inundat cu greață"

Vedeta se arată a fi dezamăgită de mai mulți oameni publici, care au vrut să profite de pe urma refugiaților, prin a-și face reclamă.

"Am văzut zilele astea exemple din ambele extreme. Multe. Am văzut multă dezinformare, multă propagandă, multă solidaritate și umanitate, dar și multă impostură și prea mulți profitori. Business-uri sau oameni care au încercat să-și promoveze un produs folosindu-se de drama copiilor refugiați. De exemplu- asta e ceva care m-a inundat cu greață, la propriu. Am văzut influenceri care se arată cu degetul unii pe alții, răspândind ură. Am văzut de toate, dar aleg la final să rămân doar cu ce îmi liniștește cât de cât sufletul. Să lăsăm la o parte gâlceava, e șansa noastră acum, să fim de partea corectă a baricadei", a continuat Oana Roman.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel