"Eu am făcut primul pas". Flavia Mihășăn, detalii despre relația cu Marius Moldovan

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Flavia Mihasan
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Flavia Mihasan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan spun totul despre relația lor.

Fosta asistentă de matinal, Flavia Mihășan, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Marius Moldovan. Cei doi s-au întâlnit la repetițiile spectacolului Mamma mia!, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

“Eu mi-am dat seama de la început că a fost chestia aia tâmpă pe fața mea. Tot timpul când o vedeam, râdeam întruna. Și a fost destul de lungă perioada de tatonare, pentru că noi ne-am întâlnit în februarie, am dat și castingul împreună, a declarat Marius Moldovan în emisiunea “Vorbește Lumea”, de la PRO TV

Ea a făcut primul pas

Frumoasa vedetă spune că ea a fost curajoasa din această relație, care a făcut și primul pas. Totul a început cu o prietenie, spun cei doi, însă, treptat, s-au dezvoltat și alte sentimente.

“Eu am făcut primul pas. Era așa o energie, era ceva, dar eu am făcut primul pas oficial, dar după am înțeles că trebuia să fiu invitată la nu știu ce cină, la un moment dat și zic “până mă inviți tu la cină, te invit eu la cină “, a declarat Flavia pentru sursa citată.

După ce a prins încredere în el, Marius  și-a dat seama că frumoasa blondină trebuie să fie a lui.

“A fot o glumă la un moment dat, când eu i-am zis ei “Băi, eu te iau pe tine de nevastă, a fost o glumă și ea a zis: Dacă îmi faci copii până în decembrie, mă iei de nevastă” și în octombrie era gravidă. A făcut o grămadă de teste și ieșeau negative… plângea. Deja începeam să mă simt prost. Ziceam că fac eu ceva greșit, a adăugat soțul Flaviei.

Flavia a rămas gravidă după 4 luni de relație

“Ne-am dorit chestia asta și ne-am dorit să rămân însărcinată și a doua oară. Am simțit asta după ce ne-am început relația, urmată de același sentiment de protecție. Am zis da, că de data asta e pe bune și că chiar e real și chiar se întâmplă și știu că pot să mă bazez oricând, nu știu cum pot să explic”, a continuat Flavia.

“Am știut din prima că ea e mama copiilor mei.“, a ținut Marius să adauge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel