Este ziua de naștere a lui Adrian Mutu. Câți ani împlinește celebrul fotbalist

Data publicării:
Adrian Mutu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adrian Mutu, sursa foto Instagram

Adrian Mutu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Fotbalistul a primit urări de la cele mai importante cluburi sportive din lume. 

Selecționerul naționalei U21 și fostul mare jucător român, Adrian Mutu, împlinește astăzi 42 de ani. A primit urări de la Fiorentina și UEFA. 


Adrian Mutu a fost desemnat de fani cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani, iar clubul sportiv i-a urat „La mulți ani” încă de la primele ore ale dimineții.

 
Fotbalistul a fost sărbătorit si de formația Viola, clubul a pus la dispoziția fanilor toate golurile reușite de Adrian Mutu în sezonul 2007-2008. 


Și UEFA i-a urat la mulți ani „Briliantului”. Au postat pe Twitter un gol al lui Adrian Mutu, de pe vremea când juca pentru ACF Fiorentina. 


Adrian Mutu a fost sărbătorit și de Echipa Națională:  „La Mulți Ani fostului internațional, actual selecționer U21, Adrian Mutu!”


Adrian Mutu se mândrește cu 69 de goluri în 143 de meciuri la Fiorentina și 35 de goluri pentru naționala României, fiind desemnat cel mai bun marcator din istoria tricolorilor, la egalitate cu Gică Hagi. Adrian Mutu a jucat pentru FC Argeș, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel