„Este un act de curaj imens”. Dana Budeanu, discurs emoționant despre femeile care refuză să fie mame / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Budeanu. Captură foto: Youtube/VERDICT DANA BUDEANU
Descriere foto: Dana Budeanu. Captură foto: Youtube/VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre compromis, frică, adevăr iubire, dar și despre femeile care nu sunt pregătite să dea naștere unui copil.

 

La vârsta de 44 de ani, Dana Budeanu continuă să uimească și să inspire oamenii, demonstrând că frumusețea și încrederea nu au vârstă. Ea a devenit foarte populară în mediul online, după celebrele videoclipuri din mediul online, sub formă de pamflet. Recent, aceasta a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre compromis, frică, adevăr și iubire.

Ce este compromisul pentru Dana Budeanu

„Compromisul este frica de a fi fericit, lipsa de credință în Dumnezeu. Atunci când facem compromisuri le facem din frică, frica de a nu ne califica, de a nu ne integra în societate, de a nu fi ca ceilalți.

Toate aceste frici vin exclusiv din faptul că nu credem în Dumnezeu. Dumnezeu este în noi toți, deodată, cu aceeași intensitate. Dacă nu crezi, atunci trăiești în frică. Frica este compromisul suprem. Frica nu înseamnă iubire și reprezintă peste 90% din umanitate”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„În secunda în care ai făcut cel mai mic compromis cu sufletul, din clipa aceea ai renunțat la viață”

Vedeta a adăugat că, în momentul în care facem compromisuri cu propria conștiință, abandonăm, de fapt, viața noastră și începem să trăim în funcție de așteptările și valorile altora. Acest lucru duce la renunțarea la propria fericire și la trăirea fericirii altora.

„În secunda în care ai făcut cel mai mic compromis cu sufletul, adică te-ai călcat în picioare, din clipa aceea ai renunțat la viață! Din clipa aceea trăiești fericirea altuia pentru care ai făcut compromisul, viața altora cu care vrei să semeni, pur și simplu te-ai integrat. Din momentul acela ai murit, pentru că fiecare om care ajunge seara acasă și se pune cu capul pe pernă știe adevărul despre sine.

Cea mai mare putere a omului pe acest pământ este să se prefacă. În paralel cu această forță a omului de a se preface, inclusiv în fața sa, este iubirea cu care toți cei care se prefac, adică majoritatea, aleargă să se întâlnească. Cele două drumuri sunt paralele. Nu vă veți întâlni niciodată nici cu iubirea, dar nici cu adevărul”, a precizat Dana Budeanu.

Ce reprezintă iubirea și adevărul pentru Dana Budeanu

Dana Budeanu a evidențiat, de asemenea, importanța adevărului și a iubirii. Ea a afirmat că iubirea și adevărul sunt strâns legate și se află în interiorul fiecăruia dintre noi. 

„Iubirea este adevărul absolut. Iubirea și adevărul sunteți voi. Nimeni pe lumea asta nu poate să îți spună unde este adevărul, nici 1000 de oameni adunați care lucrează pentru tine, pentru dezvoltarea personală. Toți adunați nu pot să îți spună adevărul despre tine. Fiecare om pe lumea asta poate să își recunoască și să își spună adevărul despre sine.

Mulți spun că sunt fericiți dacă sunt cu o anumită persoană, iar dacă nu mai sunt cu ea se schimbă situația și nu mai sunt fericiți. Nu, doar sunt agățați acolo. De aici și dezechilibrul imens și nociv al părinților care se agață de proprii copii pentru a fi fericiți, călcându-le sufletele în picioare”, a declarat Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Dana Budeanu, despre femeile care nu sunt pregătite să fie mame 

În încheiere, Dana Budeanu a subliniat că pentru un copil, părinții sunt ca Dumnezeu, iar greșelile făcute față de aceștia echivalează cu greșeli făcute față de Dumnezeu. Astfel, ea a încurajat părinții să își recunoască greșelile și să ceară scuze copiilor lor.

„A existat o mică isterie când o persoană publică a spus că nu vrea să facă copii. Fiecare spune ce vrea. Persoana care a făcut asta este o femeie. Această femeie a dat dovadă de asumare, de curaj. Este un act de curaj imens să-ți recunoști că nu ești pregătită să fii mamă.

Fiecare mamă când naște devine Dumnezeu. Am mai spus asta. Singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți și cei mai curajoși este copilul nostru.

Pentru copilul tău ești Dumnezeu. Copilul nu are altă percepție despre lume, doar prin tine. În secunda în care îi greșești copilului, atunci greșești și față de Dumnezeu. Trebuie să îți ceri scuze față de copilul tău. Un copil care nu l-a văzut pe Dumnezeu în părintele său, îl pierde”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel