Este motiv de mare sărbătoare în familia Andreei Bălan. Fiica ei, Ella, împlinește 5 ani: „Este prințesa mea sensibilă și iubitoare”

Data publicării:
Andreea Bălan și fiica ei, Ella, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Bălan și fiica ei, Ella, foto Instagram

Andreea Bălan este cea mai fericită mămică din lume. Ella împlinește astăzi 5 ani și este motiv de mare petrecere. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă de-a lungul timpului aceasta a fost foarte prezentă pe plan profesional, a avut mereu timp pentru fiicele ei.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea și au împreună două fetițe minunate, pe Ella și Clara. Astăzi, în familia lor este motiv de mare sărbătoare, deoarece fiica cea mare aniversează vârsta de cinci anișori și toată lumea este pusă pe distracție.


Andreea Bălan a trecut prin multe greutăți, mai ales după nașterea Clarei când a fost la un pas să își piardă viața. Imediat a urmat divorțul de George Burcea care a fost presărat cu multe momente tensionate. 


Dar acum soarele a ieșit pe strada îndrăgitei artiste. Aceasta are un nou iubit, pe Tiberiu Argint, iar fiicele ei îi luminează fiecare zi. 


Ce mesaj emoționant i-a transmis Andreea Bălan fiicei ei pe Instagram. 


„09.10.2016 este ziua în care Ella a venit pe lume și m-a ales să-i fiu mama! Din acea zi, totul a căpătat sens, m-am simțit împlinită cu adevărat și am cunoscut iubirea necondiționată! Azi, la 5 ani distanta, sunt fericita și recunoscătoare pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de ea, pentru zâmbetele și gingășia ei, pentru că îmi retrăiesc copilăria alaturi de ea și pentru că mă învață să fiu un om mai bun! Ella este prințesa mea sensibila și iubitoare, buna și calda care mă duce în fiecare zi în universul ei magic cu unicorni, zâne și fluturasi. Voi fi mereu alaturi de ea și de Clara să își îndeplinească visele și să fie fericite. Azi facem party și sărbătorim ziua minunata în care a venit pe lume”, a scris Andreea Bălan pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel