Este momentul SCHIMBĂRII pentru o ZODIE. Aveți o PUTERE nebănuită care vă ajută. Atenție, sunt ultimele zile, profitați!

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

O zodie este atenționată: sunt ultimele zile în care puteți face o schimbare importantă pentru viața voastră și, chiar dacă nu vă dați seama, aveți o putere care vă va ajuta în acest sens. 

Este momentul schimbării pentru nativii Capricorn

Sunt ultimele zile cu Venus și Marte în semnul Capricornului. ”Acestea se vor întâlni cu Pluto și e clar că ar trebui să-ți faci o revizuire, un rezumat, la tot ce s-a întâmplat în viața ta, în ultimele două luni, și să vezi unde n-ai avut curaj să tai din rădăcină ceva. Dacă-ți dorești să schimbi ceva, ok, o poți face până la sfârșitul săptămânii, când Venus și Marte vor ieși din semnul tău. Nu te gândi că-ți vei schimba toată viața. Se spune că nu se poate face primăvară cu o floare, dar eu cred că, în cazul tău, se poate face măcar un anunț al primăverii” a atenționat astrologul Daniela Simulescu nativii zodiei Capricorn. 

În același timp, când Venus și Marte se vor întâlni cu Pluto, vor ieși la suprafață rezultatele pentru Capricorni a ceea ce au făcut în ultimele două luni. ”Unora le va conveni, altora nu. Cert este că, până la finalul săptămânii, aveți în continuare acest marcaj destul de puternic, care vă poate împinge. S-ar putea să aveți niște super-mega-puteri de care să nu știți și pe care le puteți folosi” a mai spus Daniela Simulescu pentru nativii Capricorn. Citește continuarea pe Dc News



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel