Este mamă a șapte copii, dar este confundată cu fiicele sale. Incredibil cum arată femeia, la aproape 50 de ani / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Jessica Enslow, sursa instagram
Descriere foto: Jessica Enslow, sursa instagram

Jessica Enslow a uimit pe toată lumea cu felul în care arată. Femeia este confundată cu fiicele ei.

Jessica Enslow, în vârstă de 46 de ani se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are șapte copii și un soț care o iubește. Femeia a devenit virală pe TikTok datorită felului în care arată.  Cei mai mulți dintre admiratorii Jessicăi  îi dau în jur de 30 de ani, în timp ce alții spun că are cel mult 40 de ani, se arată în acest articol din The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow)

În momentul în care se fotografiază alături de fiicele sale de 18 și 26 de ani, Jessica este recunoscută cu greu. Datorită antrenamentelor intense în sala de fitness, dar și a unei alimentații sănătoase, femeia a reușit să aibă un fizic de invidiat.

"Pur și simplu, unele dintre femei îmbătrânesc cu multă grație, de parcă nici nu zic că trec prin acest proces de îmbătrânire", a scris cineva pe TikTok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow)

Pe lângă cele două fiice de 18 și 26 de ani, cu care este deseori confundată, Jessica mai are cinci copii. După ce și-a dezvăluit vârsta reală,admiratorii Jessicăi  i-au spus acesteia să renunțe să mai facă filmulețe pentru TikTok tocmai pentru că "se apropie de 50 de ani".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Enslow (@jessicaenslow)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel