Este doliu în lumea muzicii! Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a murit: „Prietenul și fratele nostru, nu mai este printre noi”

Sursa foto:Proconsul, Facebook
Descriere foto: Sursa foto:Proconsul, Facebook

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață, anunțul fiind făcut chiar de colegii artistului.

Este doliu în lumea muzicii, după ce fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, s-a stins din viață. Vestea devastatoare a fost făcută chiar pe pagina oficială a trupei, unde colegii regretatului artist își exprimă durerea cu privire la această tragedie. Acesta era internat în spital deja de ceva vreme în stare critică, și, potrivit știrileprotv, a murit în urma unei septicemii.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.
Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte.
Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, se arată pe pagina oficială a trupei Proconsul.

 

Fanii, șocați de vestea primită

Chiar dacă artistul era deja de ceva vreme internat în spital pentru o infecție severă, nimeni nu se aștepta ca acest sfârșit tragic să aibă loc. Imediat după ce trupa Proconsul a făcut anunțul devastator, zeci de fani și-au exprimat regretul public, dar mai presus de toate, și șocul cu privire la această întâmplare.

„Șocant..... Am sperat că rezistă... Tânăr, puternic.... Condoleanțe familiei și prietenilor... A fost o plăcere să-l cunosc, un om minunat!!”

„Nu pot să cred.....Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște în Împărăția Lui! Condoleanțe familiei!”

„Of, Doamne! Condoleanțe familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace, Răzvan!”

„Odihnă veșnică, suflet minunat! Drum lin printre stele, să cânți acolo cu ele! Condoleanțe familiei! ”

„Vaaaai  sunt fără cuvinte... Dumnezeu să îl primească în Împărăția Sa... sunt șocată”, au fpst doar câteva dintre zecile de regrete exprimate de fani, la postarea truperi Proconsul.

Răzvan Gorcinski a fost internat în stare gravă, în urma unei septicemii

Chiar înainte cu o zi ca tragedia să aibă loc, un apropiat de-al artistului a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, prin care anunța pe toată lumea faptul că Răzvan Gorcinski se află într-o stare critică la spital. Se pare că infecția care i-a pus capăt zilelor a fost o septicemie neașteptată și, chiar dacă toată lumea s-a rugat ca fostul toboșar Proconsul să se facă bine, diagnosticul se pare că a fost prea dur pentru a putea fi înfruntat. 

„Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul sau plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scrie, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a lui Răzvan Gorcinski.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2023, 11:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience