Este colaborarea anului! Horia Moculescu și Adi Minune vor cânta împreună într-un spectacol special: ”Nu suntem rasiști”

Data publicării:

Horia Moculescu și Adi Minune vor cânta împreună. Marina Almășan a făcut dezvăluiri despre colaborarea inedită a anului.

Surpriză inedită în lumea muzicii.  Horia Moculescu și Adi Minune vor cânta împreună într-un spectacol special, ce va fi difuzat de Revelion la TVR. Marina Almășan, realizatoarea emisiunii „Rivalii” de la TVR 2 a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum au ajuns cei doi artiști să colaboreze din punct de vedere muzical.

Horia Moculescu și Adi Minune vor cânta împreună într-un spectacol special

Marina Almășan a declarat că Horia Moculescu a fost cel care l-a ales pe Adrian Minune, alături de care își dorește să cânte piesa de dragoste „Salcia”. 

„Noi am făcut o selecție de șlagăre, șlagăre! Noi n-am selectat artiști. Am selectat șlagăre pentru că vrem să facem un șir de gale în care să readucem în atenția telespectatorilor TVR marile șlagăre de dragoste ale românilor. Și, în prima tranșă de 10 șlagăre, am selectat, printre altele cântecul de dragoste Salcia, al lui Horia Moculescu.

L-am întrebat pe Horia Moculescu ce artist ar dori să interpreteze cântecul. Horia Moculescu a spus: ‘Îl voi interpreta personal alături de Adi Minune’. A fost decizia compozitorului. Eu l-am mai avut pe Adi Minune invitat într-o emisiune de-ale mele acum câțiva ani. Nu a cântat manele. A cântat muzică clasică, deci clasică, da? A avut un impact extraordinar asupra publicului.

El este un artist desăvârșit, el cântă foarte bine. Asocierea lui cu genul manele, asta e! Oamenii mai cântă și manele. Și artiști pop cunoscuți au cântat la un moment dat și manele. La noi, el cântă muzică ușoară, unul din marile șlagăre. Nu văd niciun impediment, nu suntem rasiști, Doamne ferește!”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Cred că va fi unul din momentele de vârf ale galei”

„Cred că va fi unul din momentele de vârf ale galei. Aceasta va fi prima gală. Am selectat doar 10 șlagăre. N-am avut cum să epuizăm nicidecum toate șlagărele muzicii ușoare românești. Sperăm ca după Anul Nou să mai facem a doua gală, poate chiar a treia gală.

Sunt destul de multe cântece frumoase fredonate de români, chiar dacă ele nu vor fi cântate neapărat de artiștii care au lansat cântecele respective”, a mai spus Marina Almășan, în încheiere, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei sale: „El mereu calcula și recalcula cum să le plătească”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience