Esența de cimbru, beneficii surprinzătoare pentru sănătate. Lidia Fecioru: „Nu mulți știu că cimbrul este antigripal, antistreptococic, antiherpetic”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt beneficiile esenței de cimbru pentru sănătate și cum poate fi folosită aceasta pentru tratarea mai multor afecțiuni.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile esenței de cimbru. Potrivit bioenergoterapeutului, cimbrul poate ameliora o serie de afecțiuni.

"Multă lume știe de cimbrul pe care îl punem noi în sarmale și cârnați. Dar nu mulți știu că cimbrul este antigripal, antistreptococic, antiherpetic. 

Esențele, tratamentele pentru ciupercile la picioare sunt făcute pe bază de cimbru. Se poate face gargară sau când nu putem să respirăm ne stropim cu esență de cimbru. E foarte bun și pentru sistemul nervos, pentru sistemul urinar. Ajută la eliminarea infecțiilor. 

Și când avem o tuse bogată, folosim esență de cimbru și începe să se usuce tusea", a spus Lidia Fecioru la Antena 3. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel