Escapada inedită a Danei Rogoz: Grădiniță și școală... la rulotă!

Data publicării:
Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Rogoz, Instagram

Dana Rogoz a surprins din nou publicul cu o experiență inedită alături de familie. Actrița a decis să petreacă două nopți neobișnuite, dormind în rulotă în fața școlii băiatului ei și a grădiniței fetiței.

O escapadă inedită în București

Deși de mulți ani Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, obișnuiesc să călătorească cu autorulota prin România, de data aceasta aventura s-a petrecut chiar în București. Ideea a apărut spontan, profitând de o filmare cu autorulota și de dorința de a petrece mai mult timp de calitate cu familia.

Prima noapte: La grădinița Liei

Prima oprire a fost în fața grădiniței Liei, fetița lor. Dana a descris entuziasmul Liei de a dormi "în casa pe roți" chiar în fața grădiniței. Actrița a mărturisit că a ales această locație și din nostalgie, reamintindu-și de perioadele când Vlad, fiul lor, mergea la aceeași grădiniță și ei întârziau frecvent. „Dormind în față grădiniței în autorulotă, în sfârșit vom fi și noi o dată primii. Nu aveam timp să plecăm din București cu copiii, așa că doar am pornit autorulota din fața casei și am «călătorit» până la grădiniță Liei, adică la circa 5 minute de mers cu ea.

Și iată cum în noaptea aceasta vom dormi în față grădiniței! Am făcut asta și când era Vlad mic, la aceeași grădiniță. Eram supărați că întârziam tot timpul, așa că am zis că în felul acesta, dormind în față grădiniței în autorulotă, în sfârșit vom fi și noi o dată primii! Așa și cu Lia acum. Am luat cina, ne-am schimbat în pijamale, am făcut patul, i-am citit ceva lui Vlad, care a adormit deja, mai trebuie doar să o adormim și pe Lia, care e foarte entuziasmată de această seară cu totul inedită. Iar mâine dimineața ne vom trezi la ora obișnuită, dar nu vom fi pe grabă deloc”, a scris în mediul online Dana Rogoz.

O zi reușită și un spectacol apreciat

După o noapte odihnitoare în rulotă, dimineața a decurs firesc, cu trezirea devreme și pregătirea pentru o nouă zi. Dana a avut un program încărcat, cu muncă și spectacolul "30+" la Metropolis, urmat de o sesiune de Q&A cu publicul. Seara s-a reunit cu familia, care o aștepta deja în rulotă.

A doua noapte: La școala lui Vlad

Aventura a continuat cu o a doua noapte petrecută în rulotă, de data aceasta în fața școlii lui Vlad. Dana a glumit, spunând că "era rândul lui" să se bucure de această experiență inedită. „Vă vine să credeți sau nu, dar în seara asta dormim în fața școlii lui Vlad! Era rândul lui, corect? Ce să zic, nu ne plictisim în viața asta!”, a mai povestit vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel