Eroii din viața reală. Celebrități care au salvat vieți

Kate Winslet, instagram
Descriere foto: Kate Winslet, instagram

Celebritățile de la Hollywood joacă eroul pe ecran, dar abilitățile lor de bun samaritean au fost folosite și în viața reală. 

Multe dintre celebritățile noastre  preferate au înţeles ce înseamnă să salvezi vieţi, nu doar de pe platouirle de filmare, ci şi din viaţa de zi cu zi. Aflaţi în situaţia de a acorda primul ajutor, aceştia  au sărit imediat în ajutor.

Iată care sunt vedetele care au salvat viețile unor oameni obișnuiți:

Aflat în vacanță, în Caraibe, actorul american Leonardo DiCaprio, a ajutat la găsirea unui bărbat care căzuse de pe un iaht și plutea în derivă de 11 ore, potrivit dailymail. "Leo, prietenii lui și căpitanul vasului s-au decis să se alăture căutătorilor, iar în urma eforturilor depuse, viața bărbatului a fost salvată" , a declarat o sursă pentru People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Kate Winslet  stătea la conacul din Caraibe al prietenului ei, Sir Richard Branson, în timpul uraganului Irene, în 2011. După ce un fulger a lovit casa și a provocat un incendiu, a reușit să o scoată din casă, în siguranță, pe mama lui Branson, în vârstă de 90 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Harrison Ford- Actorul a jucat de mai multe ori eroul în viața reală. În 2017, a salvat o femeie dintr-un accident de mașină. În 2001, și-a folosit abilitățile de pilot, și l-a salvat pe Cody Clawson, un cercetaș în vârstă de 13 ani care s-a pierdut de grup în Parcul Național Yellowstone. De asemenea,  Harrison a salvat două persoane care faceau o drumeție și au întâmpinat atacuri de panică pe un vârf de munte din Wyoming.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harrison Ford???? (@harrisonford_official_page) on

Jamie Foxx - În 2016, Jamie Foxx a dovedit că este un supererou din viața reală când a scos un bărbat dintr-o mașină în flăcări. Victima își pierduse controlul și s-a prăbușit într-un șanț de drenaj, provocând rularea mașinii de mai multe ori și izbucnind în flăcări.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Tom Cruise- Agentul fără frică din ”Mission Impossible”, a fost martorul unui accident, în 1996, în California. O mașină a lovit o femeie, iar din întîmplare, actorul se afla în zona respectivă și a observat accidentul. Nu a reușit să prindă făptuitorul, dar s-a oferit să plătească factura de 7.000 de dolari pentru şederea victimei în camera de urgenţă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 oct 2020, 07:59 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience