Ernest, motivul pentru care și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație: „Oamenii au nevoie de timp să se cunoască”

Data publicării:
Ernest, foto Kanal D
Descriere foto: Ernest, foto Kanal D

Ernest a dezvăluit motivul pentru care și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. 

Ernest a debutat în televiziune în calitate de concurent al emisiunii “Big Brother”, în 2003, la Prima TV. Imediat după acest show, contractele au început să curgă pentru tânărul Ernest, care a ajuns rapid unul dintre prezentatorii tv preferați ai românilor.  Au urmat emisiunile “Fă-ți bagajele” (2004) și “Tradați în dragoste” (2005), la Prima TV. În 2009, Ernest devenea vedeta Kanal D și prezenta reality-show-ul “Ochii din umbră”. Din 2010, Ernest devine și prezentatorul “Pe banii părintilor”, un alt reality show de succes. 

Pe lângă cariera de succes, prezentatorul TV se mândrește și u o familie frumoasă. Acesta este căsătorit cu  Adriana și au împreună  un băiețel, pe nume Alexandru Leon. Cei doi s-au cunoscut la un hotel.

„A urmat o frumoasă poveste de iubire, cu bune și cu rele, așa cum este, de fapt, și viața. Am crescut, dacă pot să zic așa, împreună sau, mai bine zis, ne-am maturizat împreună. Am râs, am plâns împreună. Și, ca în orice poveste de dragoste, încercările te pot uni sau, din contră, te pot îndepărta. Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună”, a explicat prezentatorul într-un interviu pentru VIVA!

 

Prezentatorul TV  a povestit că nu a fost dragoste la prima vedere, dar cu trecerea timpului au devenit de nedespărțit. 

 „După mult timp, trebuie să recunosc. Și e mai bine așa. Oamenii au nevoie de timp să se cunoască și, mai important, au nevoie să treacă prin încercări, provocări, ca să-și dea seama cine e, de fapt, persoana care le stă alături. Iar când vezi că omul îți e alături la greu, când vezi că partenerul luptă pentru tine, atunci știi că acea persoană este alegerea perfectă pentru tine”, a mai povestit el pentru sursa citată. 

 

Ernest a mărturisit că cererea în căsătorie a venit natural, chiar dacă a fost după 9 ani de zile. 

„Atunci am simțit să fac acest pas… Nu a fost ceva programat. Ne-am dorit să avem copii, să ne întemeiem o familie. Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestrată după o lungă cugetare. Știam că ea își dorește foarte mult asta și nu aș fi putut să o surprind decât într-un moment banal. Trebuie să recunosc că e greu să-i faci o surpriză soției mele, pentru că se prinde imediat”, a încheiat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel