Eric de Oliviera este în doliu. Sora fostului fotbalist s-a stins din viață

Data actualizării: | Data publicării:

Eric de Oliviera este devastat de durere, după ce sora lui s-a stins din viață.

Familia lui Eric de Oliviera este în doliu, după ce sora fostului fotbalist s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de sportiv, pe rețelele de socializare. Eric este devastata de durere și cu greu și-a găsit cuvintele să împărtășească cu fanii, momentele grele prin care trece. 

Eric de Oliviera este devastat de durere, după ce sora lui s-a stins din viață

Angelica Oliviera a murit în urmă cu puțin timp. Aceasta locuia în Brazilia, țara de origine a fostului fotbalist. Se pare că femeia se confrunta cu probleme grave de sănătate, care i-au adus și sfârșitul. Eric de Oliviera nu a dat mai multe detalii despre moartea surorii sale. 

„Sora mea cea mare. Dumnezeu să te odihnească în parce”, a fost mesajul trist postat de fostul fotbalist, pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu sora lui. 

Fostul fotbalist a suferit un accident vascular cerebral

În urmă cu o lună, Eric de Oliviera a suferit un accident vascular cerebral. Fostul fotbalist a trecut prin momente cumplite și a fost la un pas de moarte din cauza un cheag de sânge.

”Din păcate. Atunci am avut cheaguri de sânge, s-au deplasat la rinichi. Acum, eram în cantonament cu echipa, am vrut să mă ridic din pat dimineața, nu mi-am mai simțiți picioarele, am căzut în genunchi și am dat cu capul de pereți. Am dat un mesaj greșit unui prieten care m-a sunat și a venit repede. El a zis că fac AVC și a chemat ambulanța. Am mers la spital, nu mai înțelegeam ce e în jurul meu.

Am fost la mulți doctori, am încercat, am dat bani, am fost la o mulțime de medici și degeaba. Nimeni nu știa de la ce. Controalele medicale în România (vizita medicală în sport) nu sunt cele mai bune. Avem cazuri reale și ar trebui să se schimbe toate acestea. Din nefericire, am descoperit că problema mea e cu inima. La noi vizită medicală la fotbal nu e ok”, a declarat Eric de Oliviera, la Xtra Night Show.

Citește și: Medicul Tudor Ciuhodaru, detalii despre boala care a răpus-o pe Natașa Raab. Care sunt primele simptome: „Nu poate fi vindecată, dar poate fi controlată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel