„Eram ca o legumă”. Iuliana Tudor, burnout din cauza emisiunilor în direct: Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’

Data actualizării: | Data publicării:
Iuliana Tudor, captură video YouTube
Descriere foto: Iuliana Tudor, captură video YouTube

Iuliana Tudor a vorbit despre partea mai puțin strălucitoare a televiziunii și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza programului încărcat. 

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta muncește din greu, de ani de zile și spune că a făcut numeroase sacrificii pentru carieră. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, aceasta a vorbit despre momentele grele ale vieții din televiziune. 

Primii ani de televiziune au costat-o pe aceasta timp, prieteni, familie. Ea spune că a renunțat la tot pentru a se putea dedica meseriei de jurnalist. 


„Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine. Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a explicat Iuliana Tudor, în cadrul podcastului de pe YouTube. 

A renunțat la televiziune din cauza oboselii

În 2004, prezentatoarea TV s-a retras din televiziune, după un episod de burnout. Vedeta ajunsese la epuizare psihică din cauza programului încărcat. 
„Corpul meu a zis ‘gata, până aici, nu se mai poate’. Imunitatea a fost cea care mi-a făcut probleme, oboseală foarte multă și din cauza faptului că lucram numai în direct. Asta e o solicitare fizică, mentală. A doua zi eram ca o legumă. Și asta timp de zece ani. Nu e ușor și pentru o femeie e greu. Am căzut, a fost o resetare totală. Am gândit și regândit tot drumul până atunci. Aia poate fi o cădere, am luat-o de la zero, nu profesională neapărat. Am renăscut cumva altfel. A fost o lecție, cumva pe undeva am greșit ceva. Șansa asta ar fi putut să revină, dar dacă până acum sunt bine, înseamnă că mi-am înțeles lecția”, i-a răspuns lui Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel