Episodul special din ''Friends'' soseşte pe 27 mai şi va include o serie de invitaţi-vedetă

Data publicării:
Friends: The Reunion, captură foto Youtube/ sursa HBO Max
Descriere foto: Friends: The Reunion, captură foto Youtube/ sursa HBO Max

Episodul special din "Friends", în care cei şase prieteni din serial se vor reuni după 17 ani de absenţă, va fi încărcat pe platforma HBO Max pe 27 mai şi va include o serie de invitaţi-vedetă, printre care Justin Bieber şi Lady Gaga.

Difuzarea acestui episod ar fi trebui să corespundă iniţial lansării, la sfârşitul lui mai 2020, a platformei HBO Max, care a achiziţionat întregul catalog al "Friends".

 

Pandemia de coronavirus a forţat însă producţia să amâne filmările, care nu au avut loc în cele din urmă decât luna trecută, la Burbank, în California.

 

Pe lângă cei şase actori principali ai serialului, acest episod de gală va include numeroase vedete, de la cântăreţul canadian Justin Bieber şi grupul sud-coreean BTS până la fostul fotbalist David Beckham şi cântăreaţa Lady Gaga, potrivit unui comunicat.

 

Joi, HBO Max a postat un trailer al episodului, care se limitează la un plan lung cu cei şase eroi din serial, filmaţi din spate, mergând.
Serialul "Prieteni" (1994-2004) a avut un succes uriaş la public şi a marcat o generaţie de telespectatori.

 

 

Sosirea sa pe Netflix în 2015 a permis platformei să seducă un nou public, confirmând popularitatea intactă a sitcom-ului, un gen despre care mulţi susţineau că ar fi în declin.

 

În 2019, WarnerMedia Group, o filială a grupului AT&T, a preluat drepturile de difuzare asupra celui mai popular sitcom din ultimii 20 de ani, pentru 425 milioane dolari pe cinci ani.

 

Toate cele 236 de episoade din "Friends" sunt disponibile pe HBO Max din mai 2020, notează Agerpres. 

 

Potrivit site-ului revistei Variety, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii, au negociat o sumă de 2,5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience