Emoții mari pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie”

Data publicării:
Gabriela Cristea, captura foto InstaStory
Descriere foto: Gabriela Cristea, captura foto InstaStory

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut mari emoții pentru cele două fetițe pe care le au împreună. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie minunată, iar dragostea care îi unește este mai mare pe zi ce trece. Universul celor doi se învârte doar în jurul celor două fetițe pe care le au împreună. Sunt foarte emoționați când își văd fetițele cum cresc pe zi ce trece, iar trăirile sunt și mai intense atunci când trebuie să se desprindă de ele, chiar și pentru câteva ore. 


Victoria și Iris au început grădinița, iar părinții au avut mari emoții. Chiar dacă fetițele abia au așteptat să își facă prieteni noi și să se distreze cu doamnele educatoare, mami și tati nu au dormit toată noaptea din cauza gândului că cele două minuni ale lor vor fi singure într-un mediu nou. 


„Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie. Am dus fetele la grădiniță. Greu a fost. Nu am dormit aproape toată noaptea șin Tavi s-a trezit pe la 5 dimineața. (...) A fost complicat, nu pentru ele, pentru mine”, a mărturisit Gabriela Cristea pe InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel