Emoții mari pentru Emily Burghelea. Vedeta este pe cale să nască: „Am contracții, dar nu sunt dureroase”

Data actualizării: | Data publicării:
Emily Burghelea, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, foto Instagram

Emily Burghelea urmează să devină mămică și este în culmea fericirii. Ce spune vedeta despre merele eveniment?

Emily Burghelea este una dintre cele mai tinere mămici din showbiz. Chiar dacă și-a ținut sarcina ascunsă mult timp, acum vedeta împărtășește totul cu fanii de pe rețelele de socializare. Emily este acum internată la o clinică privată din București deoarece miercuri seara i s-a rupt apa. Frumoasa blondină s-a aranjat, și-a făcut geanta și a plecat la spital. Din acea clipă iubitul ei a început să filmeze toate momentele pentru a-și aminti aceste clipe toată viața. 


„Sunt foarte fericită! Toată ziua m-au întrebat astăzi grămadă de persoane dacă am născut. Absolut toată ziua! Eram așa în dubii (n. red. dacă i s-a rupt apa), dar am zis totuși să mă machiez! Am contracții, dar nu sunt dureroase”, a declarat Emily Burghelea, în drum spre spital.


Chiar dacă nu a putut sta cu ea în spital, iubitul lui Emily este foarte emoționat și este nerăbdător să își poată ține în  brațe fetița. Acesta păstrează legătura cu medicii pentru a afla care este starea vedetei. Chiar dacă Emily este pe punctul de a naște, aceasta este foarte fericită și spune că nu are deloc dureri mari. 


„Nu o să pot dormi noaptea asta! Am vorbit cu doamna doctor și totul e bine. Emily e fericită și râde în continuare”, a spus iubitul lui Emily pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel