Emma Willis mândră de fiul ei. Ce schimbare radicală a făcut acesta

Data actualizării: | Data publicării:

Emma Willis a fost lăudată  de către fani, în urma unei postări pe rețeaua ei de socializare. Cum s-au afișat cei doi și  ce spun urmăritorii

Prezentatoarea TV, în vârstă de 44 de ani, și-a salutat fiul, Ace, ca fiind cea mai mare inspirație de stil. Acesta a pozat într- o ținută impecabilă. Părul lung și roz au făcut ca fanii să reacționeze spunând că rozul este doar o culoare, și că nu ar trebui să fie criticat pentru această decizie. 

Un alt comentariu care a apărut ca fiind o satisfacție pentru prezentatoarea tv a fost: ”Băiatul tău rupe stereotipurile de gen”.

În imagine se observă cum fața era acoperită de părul lung și blond ​. Emma și soțul ei Matt, în vârstă de 37 de ani, stau departe de ochii presei și încercă cât mai mult posibil să îndeplinească acest scop.  

Descrierea imaginii, „Pictograma mea de stil mic ❤️ (Ace, nu Matt )”, face referire la faptul că soțul ei, care se află și el pe fundalul fotografiei. Fanii au lăudat-o pentru că a postat fotografia, spunând: „Arată doar cât de departe trebuie să mergem în descompunerea stereotipurilor de gen. Rozul este pur și simplu o culoare. Părul crește. Lăsați copiii (sau adulții) să poarte orice vor”.

Un alt internaut care a comentat spune: „Și dacă băiatul acesta are părul frumos și lung și blond și poartă un tricou roz! Iisus! Pun pariu că mai zâmbește cu un milion de ori pe zi, apoi, nenorociți judecători ADULȚI care comentează acest copil. #getalife”.

Un al treilea internaut a spus: „Fiul tău este o inspirație. Provenind dintr-o familie care iubește rozul, Rainbows și rochia sa Elsa. El își urmărește propria poveste și nu este legat de stereotipurile stupide ale societății. ❤️❤️❤️”.

O altă persoană a spus: „Omg, acesta ar putea fi băiețelul meu! Este complet alternativ ... brățări, manșete pentru urechi, pantaloni scurți roz, tineri..., leopard roz și benzi de păr și chifle! Mă face să răsfrâng cu mândrie că este atât de individual și clar de ceea ce  este atras”.

Click aici pentru pozeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel