Emma Stone se întoarce la serialele de televiziune. Ce comedie pregătește actrița

Data publicării:
Emma Stone, instagram
Descriere foto: Emma Stone, instagram

Emma Stone va reveni pe micile ecrane ca protagonistă a serialului de comedie "The Curse", după un scenariu scris de fraţii Josh şi Benny Safdie, care au realizat lungmetrajul "Uncut Gems", difuzat de Netflix.

În episoade de jumătate de oră, serialul va prezenta problemele provocate de un presupus blestem aruncat asupra unui cuplu care încearcă să conceapă primul lor copil în timp ce sunt protagoniştii unei emisiuni de bricolaj, notează ziarul The Hollywood Reporter.

Este vorba de al doilea serial în care joacă actriţa laureată cu Oscar Emma Stone, după "Maniac", o miniserie realizată de Netflix cu subiect science-fiction, care a primit aprecierile publicului şi ale criticii.

În nou serial, actriţa va juca alături de Nathan Fielder ("The Disaster Artist"), care totodată va regiza episoadele miniseriei produsă de studioul A24, responsabil al unor succese precum "Euphoria", difuzat de HBO, şi al lungmetrajelor "Lady Bird" sau "Moonlight".

"Inteligenţa şi priceperea incomparabilă a Emmei Stone fac din ea partenera perfectă a imaginaţiei fraţilor Safdie în această comedie subversivă", notează într-un comunicat vicepreşedinta postului Showtime, Amy Israel.

Emma Stone a fost nominalizată la premiile Oscar în 2015, 2017 şi 2019. Ea a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în 2017, cu filmul "La La Land".

Actriţa a refuzat recent oferta de a juca în noul film al regizorului Damien Chazelle, spunând că are o agendă prea încărcată, notează Agerpres.

Potrivit portalului Deadline, Emma Stone a fost nevoită să renunţe la turnarea filmului "Babylon" din cauza unei nepotriviri de calendare, iar studioul Paramount poartă deja negocieri cu Margot Robbie pentru a o înlocui în rolul principal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel