Emma Stone a născut în mare secret. Actrița și Dave McCary au devenit părinți în urmă cu două săptămâni

Emma Stone și Dave McCary, sursa foto Instagram
Descriere foto: Emma Stone și Dave McCary, sursa foto Instagram

Faimoasa actriță a devenit mamă pentru prima dată. În vârstă de 32 de ani, Emma Stone a ținut totul secret timp de două săptămâni. 

Emma Stone a devenit mamă pentru prima dată, dar a ținut totul secret. Actrița a născut în Los Angeles, în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar nu a dat nicio declarație, potrivit publicației TMZ. Chiar dacă vedeta de peste ocean ar fi născut pe data de 13 martie, aceasta nu a dat niciun detaliu despre bebeluș, nu a dezvăluit nici măcar sexul și numele acestuia. 


Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în anul 2016, în timpul unui show de televiziune. Un an mai târziu au devenit un cuplu, iar în 2019 cei doi porumbei anunțau logodna. Chiar dacă formau un cuplu încă din anul 2017, actrița a făcut publică relația abia doi ani mai târziu, când a postat pe Instagram inelul de logodnă. Vedeta preferă să își țină departe de lumina reflectoarelor viața privată și este foarte discretă atunci când vine vorba de familie. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @davemccaryGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 Martie 2021, 18:51 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience