Emisiunea Mi-Th Influencer împlinește un an! Thea Haimovitz și Mirela Vescan vă prezintă trucurile pentru machiajul de Halloween / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vescan și Thea Haimovitz
EXCLUSIV
Descriere foto: Mirela Vescan și Thea Haimovitz

Emisiunea Mi-Th influencer împlinește un an de la lansare! Duminică, 29 octombrie 2023, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă pregătesc o ediţie specială pentru această aniversare.

Mi-Th Influencer împlinește un an! În ediția specială a emisiunii, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vor vorbi despre machiajul de Halloween.

Găsiți-vă costumul, apoi fiți pregătiți să învățați pașii esențiali, trucurile, secretele și tehnicile pentru a vă crea propriul machiaj!

Emisiunea poate fi urmărită duminică, ora 11:00, pe DC News, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th Influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective.

Rămâneţi alături de noi pentru a sărbători împreună primul an de la lansarea emisiunii Mi-Th Influencer și pentru a vă inspira pentru Halloween! 

DC News urează un călduros „La mulți ani” emisiunii Mi-Th Influencer și gazdelor Mirela Vescan și Thea Haimovitz un an plin de reușite, inspirație și succes în continuare!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel