Emily Burghelea și soțul ei au decis numele fetiței: "Nu știm dacă o să fie cu un e sau cu doi"

Data publicării:
Emily Burghelea, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, foto Instagram

Emily Burghelea și Andrei, soțul ei, s-au hotărât asupra numelui fetiței care urmează să vină pe lume în curând.

Emily Burghelea este în culmea fericirii de când a aflat că o să devină mămică pentru prima dată. Fosta asistentă TV se află în luna a șaptea și este nerăbdătoare să o cunoască pe cea mică. Cu toate astea au existat și mici dileme în prința numelui fetiței. 

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, pe de Pro TV, Emily Burghelea și soțul ei au dezvăluit că s-au gândit deja la un nume, însă nu-și doresc pentru moment să-l facă public. Aceștia au mărturisit doar faptul că nu sunt hotărâți dacă numele să fie cu un e sau cu doi. Lora a încercat să îi tragă de limbă, însă fără rezultat: "Andreea?" , a spus Lora.

 ”Ne-am gândit la un nume… Să fie cu un e…cu doi de e?”, a spus Emily, care a dezvăluit că ”acum două săptămâni am aflat că este fetiță!”

Emily Burghelea a mai mărturisit că nu a avut pofte și nu a simțit niciun discomfort, până acum.

 ”Nu am avut pofte, nimic, nimic. Așa…să tot faci copii”, a spus Emily, râzând.

Cei doi au vorbit și despre felul în care s-au cunoscut:  ”Făceam o campanie la nivel național, eu lucrând în domeniul IT. Și ea a intrat, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am întâlnit și gata” a spus Andrei.

 ”Și după ce am devenit un cuplu ne-am despărțit! Eu am suferit mult atunci, am fost chiar pe perfuzii” a adăugat Emily.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel