Emily Burghelea și iubitul ei s-au căsătorit în mare SECRET. Ce au pățit cei doi chiar în ziua cununiei civile

Data publicării:
Emily Burghelea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, sursa foto Instagram

Emily Burghelea știe cum să țină un secret. Vedeta și-a ținut sarcina ascunsă timp de 7 luni, iar acum s-a căsătorit tot în mare secret. 

Emily Burghelea și iubitul ei au făcut pasul cel mare. Cei doi au mers la oficiul de stare civilă și au devenit oficial soț și soție. Chiar dacă evenimentul a avut loc în weekend, vedeta a ținut totul secret. 


„Eu si @iubitul_lui_emily am devenit oficial o familie”, a scris Emily în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei, de la cununia civilă.


După doi ani de relație, Emily Burghelea și Andrei au decis să spună „Da” pentru totdeauna în prezența familiei și prietenilor apropiați. Chiar dacă vedeta s-a străduit ca totul să fie fără cusur, ziua cea mare nu a fost lipsită de peripeții. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)


Emily Burghelea a povestit în cadrul emisiunii „Teo Show” despre toate aventurile din ziua cea mare. Vedeta a avut mari emoții, mai ales că până va naște au mai rămas doar câteva săptămâni, iar lui Emily i-a fost teamă să nu nască chiar în ziua cununiei civile. Cei doi porumbei au avut atât de mari emoții încât și-au pierdut buletinele, aveau chiar și analizele medicale expirate, iar pentru a condimenta atmosfera, blondina i-a făcut și o glumă iubitului. Aceasta i-a spus că i s-a rupt apa. 


„– Da, am făcut-o și pe asta. Acum suntem oficial soț și soție, nu? /– Da, ești soția iubitului lui Emily/ – Am avut super mari emoții. Ceremonia a fost foarte discretă. Am avut aproape doar persoanele foarte apropiate și a fost mai bine”, au declarat cei doi pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel