Emily Burghelea, primele declarații după ce s-a căsătorit: "Nu m-am putut opri din plâns"

Data publicării:
Emily Burghelea, instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, instagram

După ce și-a unit destinele cu alesul inimii în fața lui Dumnezeu, Emily Burghelea a făcut și primele declarații despre cel mai important eveniment din viața ei.

Emily Burghelea și-a uimit fanii, după ce a făcut anunțul cel mare. Fosta asistentă TV a postat o fotografie alături de soțul ei, în dreptul căreia a scris: "Dumnezeu ne este martor". Cei doi au arătat impecabil, Emily purtând o rochie de dantelă și un buchet superb de flori albe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Cel mai emoționant moment a fost, însă la biserică, acolo unde cei doi și-au jurat credință veșnică. Blondina nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar fotografii au suprins întregul moment. Odată ce emoțiile au dispărut, Emily Burghelea a făcut și primele declarații despre cel mai frumos și special eveniment din viața ei: "Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvant vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însa până atunci... vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică", a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel