Emily Burghelea, prima fotografie cu fetița ei. Cu cine seamănă micuța: „A venit momentul să o cunoașteți”

Data publicării:
Emily Burghelea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, sursa foto Instagram

Emily Burghelea a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar acum le-a făcut cunoștință și fanilor cu minunea din viața ei. 

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică. Chiar dacă a născut după 24 de ore de travaliu, vedeta spune că în momentul în care și-a privit fetița în ochi, toate greutățile au fost uitate. 


Vedeta și soțul ei sunt foarte fericiți și își petrec tot timpul în preajma micuței. Chiar dacă este o mămică tânără, Emily a spus că nu vrea niciun ajutor, deoarece învață împreună cu soțul ei cum să aibă grijă de cea mică. 


La doar o săptămână și jumătate, Emily Burghelea le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu micuța ei fetiță. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)


„Prima ei oră de viață. Părea că ne știam dintotdeauna. Ne-am înțeles perfect din prima clipă în care ne-am privit în ochi. Nu mai există nimic în jur. Eram doar eu și ea. Hipnotizate una de cealaltă. Atunci timpul s-a oprit în loc. Când mă gândesc la naștere nu îmi trece prin cap nici măcar o secundă din multele ore de travaliu. Tot ce îmi amintesc este acel moment în care am văzut-o și ne-am privit în ochi. Atunci în sufletul meu a pornit o cascadă de bucurie care nu va seca niciodată. A venit momentul să o cunoașteți. Ea este fetița noastră. Tot universul nostru”, a scris Emily Burghelea în dreptul fotografiei în care apare și fetița ei. 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel