Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Data actualizării: | Data publicării:

Emily Burgelea a dat vestea cea mare în primele zile ale anului. Vedeta este însărcinată în șapte luni și a ținut totul secret până azi. 

Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie în care își dezvăluie burtica de gravidă. 

 

'O să fim părinți!  SURPRIZĂ!!!', a scris Emily Burghelea pe Instagram. 

 

Fosta concurentă de la „Bravo! Ai Stil”, a ales să poarte o  rochie  mulată, pentru a evidenția burtica de gravdă. 


Deși este deja în a șaptea lună de sarcină, vedeta nu s-a îngrășat deloc și continuă să arate impecabil, astfel că a reușit să ascundă faptul că este însărcinată.


S-a căsătorit în secret


Vedeta a făcut un obicei din a ține sicrete evenimentele importante din viața ei. În noiembrie, Emily a dezvăluit că s-a căsătorit în mare secret, asta după ce a fost cerută de soție în direct, în emisiunea ”Teo Show”. 

„Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găînă. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că va doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… va invit să retrăiti alături de mine fiecare moment emoționant din biserica', a transmis Emily.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel