Emily Burghelea, goală și cu burtica la vedere. Imagini INCREDIBILE cu viitoarea mămică

Data publicării:
Emily Burghelea, sursa instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, sursa instagram

Emily Burghelea s-a fotografiat goală și cu burtica la vedere. Imaginile incredibile cu viitoarea mămică au devenit imediat virale.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Emily Burghelea este una dintre cele mai frumoase apariții din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Aceasta se află în luna a șaptea și arată uimitor de bine. 

Emily Burghelea a reușit să își țină ascunsă sarcina până la șapte luni. Vedeta nu a luat foarte multe kilograme în plus și arată impecabil, motiv pentru care nu ezită să își arăte burtica de gravidă.

Emily Burghelea a poza goală cu burtica la vedere

Ultima fotografie postată de viitoarea mămică pe rețelele de socializare a surprins pe toată lumea. Emily Burghelea s-a fotografiat goală, cu un maiou plasă pe ea, arătându-și frumoasa burtică de gravidă în toată splendoarea ei. Sânii i-a acoperit cu o bandă neagră pentru a nu vedea toată lumea ce doar soțul ei poate admira.

"Just you and me, baby!" ( Doar eu si cu tine!) a scris Emily Burghelea în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Fanii au reacționat imediat: "Mi se pare genial faptul că, deși ești însărcinată, ai un corp atât de frumos/ Perfectă! / Ești superbă, te admir mult! " au fost câteva dintre comentariile lăsat de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel