Emily Burghelea, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă: "Sunt extrem de nerăbdătoare să o țin in brațe"

Data publicării:
Emily Burghelea, sursa instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, sursa instagram

Emily Burghelea va deveni în curând mămică pentru prima dată. Vedeta este nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe.

Emily Burghelea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni pentru prima dată  mămică. Fosta asistentă Tv se află deja în luna a șaptea, iar momentul în care își va strânge bebelușul în brațe se apropie cu pași repezi. Emily și Andrei vor fi părinți de fetiță. Anunțul a fost făcut cu ajutorul unei piese, lansate tocmai cu ocazia acestui eveniment. 

Emily Burghelea, fotografie emoționantă cu burtica de graviduță!

Burtica lui Emily Bughelea crește pe zi ce trece, iar frumoasa vedetă nu ezistă să le arăte de fanilor acest lucru. Recet, viitoarea mămică a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care pare că își strânge fetița în brațe.

”Pe zi ce trece, fetița noastră se face din ce în ce mai mare! Sunt extrem de nerăbdătoare să o țin în brațe”, a scris Emily Burghelea în dreptul fotografiei.

La vederea fotografiei, fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au complimentat-o pe vedetă pentru cât de bine îi stă cu burtică: ”Ce frumoasă ești, îți stă bine”, ”Ești superbă”, ”Poți rămâne toată viața însărcinată….îți stă foarte bine cu burtică”, ”Parcă ai fi o prințesă, ești atât de frumoasă și o mămică minunată!”, ”Ce drăguț”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel