Emily Burghelea, despre prietenia cu Iuliana Doroftei: Nu mai suntem prietene. O am la block

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, Iuliana Doroftei, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, Iuliana Doroftei, Instagram

Emily Burghelea a vorbit despre relația pe care o are acum cu Iuliana Doroftei, una dintre prietenele ei din copilărie.

Emily Burghelea s-a făcut remarcată pentru persoanlitatea ei plăcută, după competiția "Bravo, ai stil!" Vedeta nu a participat singură în acest show, ci împreună cu prietena ei din copilărie, Iuliana Doroftei. Deși se cunosc de la vârste fragede, Emily a făcut o dezvăluire recent, despre prietenia celor două, la care nu se aștepta nimeni.

"Nu, nu mai sunt prietenă cu Iuliana. Ne știm de când eram micuțe, aveam 14-15 ani. Eu și Iuliana era cele mai bune prietene. Deși am fost împreună la acel concurs, nu am fost invidioasă că ea a câștigat, ba chiar m-am bucurat. Eu dacă aș fi câștigat, voiam să îl împart cu ea. Ne-am certat pentru că aveam 18 ani, pentru că era o presiune extraordinar de mare în competiție și nu am știut să gestionăm situația.

Poate că, dacă am fi intrat acum în competiție, am fi jucat altfel cărțile și am fi înțeles că până la urmă este doar un joc. Ea nu a venit la cununia mea, nu o știe pe fetița mea, nu am mai păstrat legătura.", a declarat Emily Burghelea, în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni", moderată de Oana Radu, potrivit wowbiz.

Emily Burghelea o are la block pe Iuliana Doroftei

Cele două nu doar că nu mai sunt în relații bune, ci s-au și blocat pe rețelele de socializare

"Nu știu dacă e mai puternică pe Instagram, pentru că o am la block. Nu ne mai urmărim din păcate și uneori chiar îmi pare rău și îmi este dor de ea. Eu i-am dat block, eu sunt aia pasională, pentru că ne-am certat. Ea mă are blocată pe WhatsApp. Și uite așa nu am mai vorbit. Dacă ar fi să îi transmis un mesaj, i-aș spune "Mi-e dor de tine! Pa!", a mărturisit Emily Burghelea.

Vedeta nu știe câți bani are iubitul ei în cont

Alt subiect dezbătut în cadrul emisiunii a fost relația celor doi. În acest sens, Emily a mărturisit faptul că ea și iubitul ei au conturi bancare diferite, iar ea nu știe ce sume de bani deține acesta.

"Nu sunt materialistă. Banii sunt utili doar în momentul în care îi folosești. Nu mă interesează pe mine cifrele din cont. Nu știu câți bani are iubitul meu în cont. Niciodată n-am știut și niciodată n-aș vrea să știu.", a mai spus aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel