Emily Burghelea, despre identitatea partenerului ei: El nu și-a dorit niciodată expunere publică

Data actualizării: | Data publicării:

Emily Burghelea a vorbit despre viața de familie, dar și despre televiziune, cariera căreia mai vrea să îi dea încă o șansă.

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunocute influencerițe de la noi din țară, intrând în atenția publicului de când a fost asistenta Mirelei Vaida, în cadrul emisiunii Acces Direct. Prezența atât de naturală a blondinei a acaparat toată atenția publicului, care a continuat să o urmărească pe aceasta și după ce s-a retras din televiziune. Emily are și o familie fericită, ea și partenerul său având împreună și o fiică. Ce trezește însă curiozitatea tuturor este înfățișarea pe care o are iubitul vedetei, care, până acum, a purtat în permanență o mască.

„Nu știu, cred că cel mai bine îl întrebi pe el! Nu este astăzi aici, cu mine, a rămas acasă cu Amedea, dar poate îl prinzi și îl întrebi. Sunt și eu curioasă de momentul în care o să se afișeze fără mască. El nu și-a dorit niciodată expunere publică, a făcut chestia asta doar de dragul meu, să zic așa.”, a declarat Emily Burghelea, potrivit Ego.ro

Emily Burghelea a fost cerută de soție la televizor

Cerea în căsătorie a lui Emily a fost exact așa cum aceasta și-o imaginase înainte. Vizibil atent la dorințele partenerei lui, bărbatul a făcut totul până la ultimul detaliu, fix după cum i-a descris celebra influenceriță.

„M-a cerut în căsătorie la o emisiune televizată. Noi mai discutaserăm despre acest lucru cu ceva timp în urmă. M-a întrebat: „Cum ți-ar plăcea să fii cerută?”. Nu m-aș fi gândit deloc că urmează să mă ceară. Ne uitam la un film și i-am zis: „Mi-ar plăcea să fiu cerută pe o scenă, într-un concert, să fie toată lumea acolo”.  S-a gândit, dar lui nu prea îi plac concertele, însă pe la televizor merg destul de des. A zis: „Gata, știu, acesta este momentul! Acolo sigur o să fie fericită dacă o cer!” Pentru că și-a dorit să facă treaba aceasta, dar nu să fie expus public, a apărut în emisiune purtând niște ochelari de soare și o mască de protecție. Oricum, era pandemie pe atunci.”, și-a adus aceasta aminte despre cererea ei în căsătorie.

Vedeta i-a făcut cont de Instagram iubitul ei în direct

Și, pentru că își dorea să-și păstrează atât de mult imaginea ferită de ochii curioșilor, partenerul vedetei nu avea nici măcar conturi pe rețelele de socializare. Emily a fost cea care a pus piciorul în prag și i-a creat bărbatului o identitate pe Instagram.

„Ulterior, în direct, i-am făcut cont de Instagram. A explodat respectivul cont, iar el nu își dorea deloc treaba aceasta. Foarte mult timp m-a filmat în cele mai inconfortabile momente, când mă trezeam, când eram în pijamale sau când spălam vasele, doar ca să mă facă să zic că este suficient și închid contul. Totuși, am rezistat eroic și încă există respectivul cont.”, a mai spus ea.

Emily Burghelea se gândește să revină în televiziune

„Momentan, sunt cumva în concediu de maternitate, Amedea nu a făcut încă 2 ani. Stau cu ea acasă în permanență, astfel că mi-ar fi destul de greu să mă reîntorc. Am avut câteva propuneri când ea era destul de mică, dar am zis pas. Încă o alăptam și nu mă vedeam în stare să revin în televiziune, să am o rubrică atunci când Amedea avea 6 luni. Dar, da, de ce nu, după ce termin facultatea și Amedea o să fie mai mare și o să fie la grădiniță. Nu spun nu, televiziunea este una dintre pasiunile mele.”, a mai spus ea.

Ce spune aceasta despre scandalul de la Acces Direct

Emily a fost cea care și-a dat demisia de la emisiunea Acces Direct, în urma unui scandal. Vedeta a fost profund afectată în acea perioadă, rupând orice legătură și cu celebra prezentatoare.

„Da, mi-a lăsat un gust amar, dar vreau să cred că nu este la fel peste tot. Vreau să cred că a fost doar o experiență care s-a terminat prost. Încă dau cumva șanse televiziunii, deși poate nu ar trebui, dar așa sunt eu. O să vedem.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel