Emily Burghelea a născut după 24 de ore de travaliu. Prima fotografie cu fetița vedetei

Data publicării:
Emily Burghelea, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, foto Instagram

Emily Burghelea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată. 

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase clipe după ce a născut o fetiță minunată. Vedeta a trecut prin momente grele deoarece micuța ei s-a lăsat mult așteptată. Anunțul a fost făcut chiar de proaspăta mămică pe pagina de Instagram, acolo unde a postat și prima fotografie cu fetița. Iubitul lui Emily a stat 24 de ore lângă spital și a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a fetiței lui. 


„24h a durat travaliul însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22.40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat dupa expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumoși! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uitam una la alta cu atâta pasiune! A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți că doamna dr. a spus că seamănă cu @iubitul_lui_emily”, a scris Emily Burghelea pe Instagram. 


Emoțiile au fost la cote maxime pentru Emily și iubitul ei, care și-au dorit extrem de mult să devină părinți. Chiar dacă a ținut sarcina ascunsă foarte mult timp și s-a căsătorit în mare secret, Emily a decis ca momentul nașterii să fie știut de fanii de rețelele de socializare, iar iubitul ei a comunicat permanent cu cei de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel