Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta: "Am ajuns la limita puterilor"

Data publicării:
Emily Burghelea, sursa instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, sursa instagram

Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii, după ce a izbucnit în lacrimi. 

Emily Burghelea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta are o carieră de succes, iar venirea pe lume a fetiței sale i-a adus cea mai mare bucurie. Cu toate astea, se pare că vedeta trece printr-o perioadă delicată, pentru că a declarat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de un psiholog.

Fosta asistentă TV nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă, însă le-a mărturisit fanilor că are nevoie de un pshiholog, deoarece a ajuns la limita puterilor.

 "M-am descărcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred că am nevoie de un psiholog", a scris Emily, pe pagina ei personală.

 

La vederea fotografiei, fanii vedetei au reacționat imediat. Mulți dintre ei au considerat că Emily Burghelea se confruntă cu o depresie post-natală. 

"Cred ca toate mamicile trec prin asta … iar un psiholog este cel mai potrivit !  iar familia trebuie sa fie langa tine si sa acorde mai mult timp cu fetita pentru ca tu sa te regasesti pe tine" / "Depresie post-partum. Ai grija te rog! "/ "Esti puternică , DOAR TU poți să te aduni și să ți revii" / "Chipurile vesele plang cel mai mult ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Printre cei care i-au trimis sute de mesaje în care o îndemnau pe Emily să aibă grijă de ea, se numără și interpreta de muzică populară, Emilia Ghinescu, care a sfătuit-o pe blondină să se descarce pe umărul soțului ei și să privească la minunea de lângă ea pentru a-și lua toată energia de care are nevoie.

 "Emily, tiza mea… ai o familie așa frumoasă, un înger de copil și un soț care te iubește infinit (eu am văzut asta). Sprijină-te pe umărul soțului tău, ghemuiește-te la pieptul lui și ai să vezi că nu ești singură și că în el găsești ce-ți lipsește ție uneori! Privește în ochii fetiței tale, ține-o în brațe și simte-i mirosul și ai să înțelegi ce responsabilitate ai, cât de importantă este menirea dată de Dumnezeu…aceea de a fi mamă! Caută la ei, draga mea…caută la ei puterea ta!", i-a transmis Emilia Ghinescu lui Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel