Emily Burghelea a dat din casă tot. Detalii neștiute despre soțul ei: "Am fost prima fată"

Data publicării:
Emily Burghelea, instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, instagram

Emily Burghelea a făcut dezvăluiri neștiute despre bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu doar o lună de zile.

Emily Burghelea este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc. După scandalul de la Acces Direct, fosta asistentă TV s-a căsătorit cu omul iubit pe care a ezitat să îl arate lumii, aparițiile lui fiind tot timpul cu mască și ochelari. Cu toate acestea, Emily Burghelea a făcut public unul din secretele soțului ei, într-o postare pe rețelele de socializare. Aceasta a povestit faptul că nu e reușit să ajung acasă la Constanța din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că, după ce și-au făcut testul pentru coronavirus au plecat la părinții soțului. 

Emily Burghelea a mărturisit că a fost extrem de emoționată, mai ales că a fost prima fată pe care soțul ei a dus-o acasă la părinți.

”Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la parinții iubitului meu. Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă. Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă. Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special…Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a povestit Emily Burghelea într-o postare pe instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

La scurt timp după ce fosta asistentă TV a făcut public totul, fanii au reacționat: "Mă bucur enorm pentru tine, crede-mă. Meriți, să știi! / Cât de drăguț! E bine că măcar cineva a avut parte de un an bun și că mai sunt persoane cu o gândire pozitivă! Sunteți niște oameni minunați / Bravo, felicitari! Iubiți-vă mult!" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel