Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fiica ei. Ce s-a întâmplat cu micuța: ”Nu a putut să respire”

Data publicării:
Emily Burghelea, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, foto Instagram

Emily Burghelea trece prin momente delicate, după ce a ajuns la spital cu fiica ei. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Emily Burghelea a trecut prin momente grele seara trecută, după ce a ajuns cu fetița ei pe patul de spital. Vedeta s-a panicat când a văzut că micuța se simte din ce în ce mai răuj și nu mai poate respira. Mai mult decât atât, Amedea a început să aibă febră și nu mai avea poftă de mâncare. Blondina este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. 

Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Emily Burghelea le-a povestit fanilor că a ajuns de urgență cu micuța Amedea la spital, după ce s-a simțit rău și a făcut febră. Fetița a fost diagnosticată cu roșu în gât.

 

”Am mers la spital exact la timp! Am făcut cea mai bună alegere să merge la urgențe înainte ca simptomele să se agraveze...A fost pentru pima dată când Amedea nu a putut să respire din cauza nasului înfundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelușului, nici cu spray nazal.

Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce, am păzit-o ca pe butelie”, a spus Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

 

Deși medicii au considerat că nu este nevoie de internare, acum micuța urmează un tratament destul de puternic, care să o scape de problemele de sănătate. 

 

 

Emily Burghelea, în depresie după naștere

 

Emily Burghelea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta are o carieră de succes, iar venirea pe lume a fetiței sale i-a adus cea mai mare bucurie. Cu toate astea, se pare că vedeta trece printr-o perioadă delicată, pentru că a declarat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de un psiholog.

Fosta asistentă TV nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă, însă le-a mărturisit fanilor că are nevoie de un pshiholog, deoarece a ajuns la limita puterilor.

 "M-am descărcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred că am nevoie de un psiholog", a scris Emily, pe pagina ei personală.

 

La vederea fotografiei, fanii vedetei au reacționat imediat. Mulți dintre ei au considerat că Emily Burghelea se confruntă cu o depresie post-natală. 

"Cred ca toate mamicile trec prin asta … iar un psiholog este cel mai potrivit !  iar familia trebuie sa fie langa tine si sa acorde mai mult timp cu fetita pentru ca tu sa te regasesti pe tine" / "Depresie post-partum. Ai grija te rog! "/ "Esti puternică , DOAR TU poți să te aduni și să ți revii" / "Chipurile vesele plang cel mai mult ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel