Emily Burghelea, despre problemele cu care se confruntă fiica ei, după vaccin: “Am fost terminată psihic”

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, instagram

Emily Burghelea a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica sa după ce a vaccinat-o. 

Emily Burghelea a dezvăluit recent că s-a speriat îngrozitor, după ce a mers cu fiica ei la vaccin. Vedeta a povestit că micuța s-a confruntat cu câteva reacții adverse. De asemenea, Amedea a plâns toată noaptea. 

“Am avut cea mai grea noapte de până acum cu Amedea după vaccin. A fost teribil. A plâns foarte mult și nu am putut să o calmez deloc. Am fost terminată psihic. Pot să indur orice pe lumea asta, numai asta nu.”, a declarat Emily Burghelea pentru kanald.ro.

Emily Burghelea, probleme cu fiica ei

Fosta asistentă TV  a povestit că a încercat toată noaptea să o calmeze pe fiica ei, dar fără succes. Emily Burghelea a fost sfătuită să-și vaccineze fiica ziua, nu seara, pentru a evita astfel de probleme.

“Starea Amedeei este mai bună. Am înțeles că, cu cât bebelușii sunt mai mari, cu atât le este mai greu la vaccin. Până acum, nu am avut probleme. Nu mă așteptam să fie așa dificil de data asta. Am primit un sfat. Este mai bine ca bebelușii sa fie vaccinați ziua și nu seara.”, a mai spus Emily Burhgelea.

 

Vedeta este foarte atașată de fiica ei și se implică enorm de mult în creșterea Amedeei. În același timp, Emily Burghelea încearcă să ajungă și la facultate și își face timp și pentru ea. 

“Amedea este binecuvântarea mea de la Dumnezeu, îmi dă putere și mă învață în fiecare secundă că sunt mai puternică decât credeam! Reușesc să le fac pe toate cu succes! Sunt mamă, soție, studentă, persoană publică, sunt pasionată de modă și am și timp pentru mine.”, a adăugat ea.

Emily Burghelea, în depresie după naștere

Emily Burghelea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, de când a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta are o carieră de succes, iar venirea pe lume a fetiței sale i-a adus cea mai mare bucurie. Cu toate astea, se pare că vedeta trece printr-o perioadă delicată, pentru că a declarat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de un psiholog.

Fosta asistentă TV nu a dat mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă, însă le-a mărturisit fanilor că are nevoie de un pshiholog, deoarece a ajuns la limita puterilor.

 "M-am descărcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred că am nevoie de un psiholog", a scris Emily, pe pagina ei personală.

La vederea fotografiei, fanii vedetei au reacționat imediat. Mulți dintre ei au considerat că Emily Burghelea se confruntă cu o depresie post-natală. 

"Cred ca toate mamicile trec prin asta … iar un psiholog este cel mai potrivit !  iar familia trebuie sa fie langa tine si sa acorde mai mult timp cu fetita pentru ca tu sa te regasesti pe tine" / "Depresie post-partum. Ai grija te rog! "/ "Esti puternică , DOAR TU poți să te aduni și să ți revii" / "Chipurile vesele plang cel mai mult ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel