Emily Burghelea, despre experiența nașterii celui de-al doilea copil: „Andrei îmi împingea capul în piept”

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, instagram

Emily Burghelea a povestit, pas cu pas, cum a fost cea de-a doua sarcină. 

Emily Burghelea și soțul ei radiază de fericire, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Frumoasa blondină a adus pe lume un băiețel, pe care l-a așteptat cu nerăbdare. Recent, fosta asistentă TV a povestit cum a adus ea pe lume al doilea copil.

Emily Burghelea, dezvăluiri inedite despre cea de-a doua sarcină

La cinci zile de la naștere, Emily Burghelea le-a povestit fanilor săi, pas cu pas, cum a decurs cea de-a doua sarcină, dar și ce a trăit pe masa de nașteri. Frumoasa blondină a recunoscut că își dorea foarte mult să nască, dar în același timp și-a dorit să mai tragă de timp ca să ajungă și soțul ei în sală. Aceasta a povestit că soțul ei i-a fost alături necondiționat și s-au încurajat reciproc. 

„Când l-am văzut pe Andrei că intră în sala de nașteri mi s-a părut că se deschide cerul, simțeam că bebe este aproape, dar nici nu sperăm să vină pe lume așa repede!

Faptul că tatăl copiilor mei, iubirea vieții mele, alesul meu în fața lui Dumnezeu a fost acolo, lângă mine, mi-a dat o putere nebănuită, îl vedeam cât de emoționat este, îi tremura glasul, avea lacrimi în ochi și nu știa la ce să se aștepte, dar ce a urmat l-a împlinit la un nivel ce nu poate fi explicat în cuvinte.

Timid la început, a prins curaj pe parcurs, văzându-mă pe mine cât de încrezătoare și relaxată eram! Momentul exploziei a fost unul extrem de intens, dar și foarte frumos, împingeam cu toți mușchii și cu tot sufletul, mă rugăm la Dumnezeu, iar Andrei împingea și el cu mine!

Îmi împingea capul în piept, în stânga și în dreapta erau moașele care mă ajutau și ele să împing, doamna doctor spunea “Concentrează-te, o să îți ții imediat copilul în brațe, împinge!” iar eu… eu zâmbeam și trăiam din plin fiecare secundă, simțeam până în adâncul sufletului fiecare contracție însă era o durere împlinitoare, o durere care avea să-mi aducă pruncul mult așteptat la piept, iar când Andrei a spus “O să reușești! Tu ești cea mai puternică, iubirea mea!” băiatul nostru s-a născut!

L-am ținut imediat în brațe, a deschis ochișorii și m-a privit, moment în care m-am îndrăgostit iremediabil de puiul meu, o stare de fericire absolută, ceva ce nu se poate compara cu nimic pe lume, timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori!Împărtășesc cu voi una dintre cele mai personale fotografii din viață mea, emoție pură, iubire pură, fericire… Absolută!”, a confesat tânăra mama pe Instagram.

Emily Burghelea a născut pe cale naturală, iar copilul ei avea o greutate de 3,7 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Ea a descris și momentul în care și-a ținut băiețelul pentru prima oară în brațe, spunând că este un sentiment care „nu se poate compara cu nimic altceva pe lume”. „ … timpul s-a oprit în loc și în acel moment eram doar noi și îngerii, plutind printre nori”, spune Emily.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a transmis și un mesaj emoționant cu ocazia venirii pe lume a băiețelului său

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu… L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel