Emily a făcut marele anunț! Va fi mămică de fetiță sau de băiețel

Data actualizării: | Data publicării:
Emily Burghelea, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, foto Instagram

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Este însărcinată în șapte luni și tocmai a anunțat dacă va avea o fetiță sau un băiețel. 

Emily Burghelea a făcut marele anunț. Fanii așteptau cu sufletul la gură să afle dacă vedeta va fi mămică de fetiță sau de băiețel. Invitată în emisiunea „Teo Show”, Emily a vorbit despre sarcină, dar și despre sexul copilului. 


Emily și Andrei vor fi părinți de fetiță. Anunțul a fost făcut cu ajutorul unei piese, lansate tocmai cu ocazia acestui eveniment. Emily Baby a colaborat cu Bibanu pentru „Mamasita”. 


„O duc pe aia mică să se joace în Dubai/ Merg la mama în Constanța și-o plimb în tramvai”, sunt versurile care au dat-o de gol pe Emily Burghelea. 


Emily nu s-a hotârât încă ce nume va alege pentru fetiță, dar soțul ei, Andrei are deja o preferință. Acesta a visat-o pe fiica lor, chiar înainte de controlul ce avea să îi anunțe că vor deveni părinți de fetiță. Numele este unul românesc, dar cei doi au preferat să nu îl dezvăluie încă.


Emily se consideră o norocoasă, chiar dacă este deja în luna a șaptea, nu a luat mai deloc în greutate, arată foarte bine și nici nu a avut grețuri sau pofte. Vedeta a declarat doar că nu a avut deloc poftă de mâncare.


Emily s-a căsătorit în secret cu Andrei în luna noiembrie, iar la început de an a anunțat și că va deveni mămică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel