Emilia Popescu, prima reacție după declarațiile făcute de Viorica Vodă despre hărțuirea sexuală: „Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită”

Data publicării:
Sursa foto: Emilia Popescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Emilia Popescu, Facebook

Emilia Popescu a trnamis un mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală.

Declarațiile actriței Viorica Vodă au creat un val de reacții, în mediul online, dar și printre oamenii din industria cinematografică. Mai exact, a fost prezentă pe scena celei de-a 16-a ediții a Premiilor Gopo, alături de colegii ei din filmul Filantropica, regizat de Nae Caranfil, care a sărbătorit 20 de ani. Aceasta a dat dovadă de foarte mult curaj și a ales să vorbească public despre sacrificiile impuse de lumea cinematografiei. Actrița a purtat un discurs puternic pe scenă, plin de emoție, despre cum a fost nevoită să facă terapie, pentru a trece peste hărțuirea din lumea cinematografiei.

Emilia Popescu, prima reacție după declarațiile făcute de Viorica Vodă despre hărțuirea sexuală

Emilia Poescu a mărturisit că gestul actriței este de înțeles și că toți ar trebui să o susțină în declarațiile pe care le-a făcut. 

„Eu consider că a fost un act de curaj, nu a avut unde să se exprime. Unii mai spuneau că de ce a făcut-o la Gala Gopo. Dar unde să o fi făcut? Adică a fost ea invitată la vreo emisiune? Unde să o facă? Era un moment în care toată lumea sărbătorea și a simțit nevoia să spună lucrul ăsta.

A vrut să mărturisească un lucru dificil  prin care a trecut și nu este de râs și nici de judecat. Lumea e ipocrită, ca în toate breslele, nu suntem noi mai cu moț. Iar la o gală toată lumea e poleită, nu venim să spunem adevărul.

Femeia asta a ținut să mărturisească, nu e de râs… S-a văzut ce… (a fost pe scenă, n.red.). Nu comentez ce au făcut colegii ei de film. Sau ce nu au făcut, mai bine zis. Asta nu se face. Adică nu poți să râzi de cineva când ai văzut că s-a împiedicat și și-a spart capul', a explicat Emilia Popescu pentru fanatik.ro

Emilia Popescu: „S-ar putea să fi fost și eu la fel de lașă'

„Nu știu, s-ar putea să fi fost și eu la fel de lașă și fricoasă. Dar cu siguranță nu aș fi acceptat. Pentru că una este să fii hărțuit și să accepți ca să mergi mai departe și alta este să nu accepți, să îți asumi faptul că s-ar putea să nu mai calci pe acolo, pe la lucru. E un subiect foarte sensibil. Cele din America au vorbit după ce au acceptat și au făcut meserie pentru că au acceptat. Asta a fost și scuza. Eu nu știu dacă aș fi spus numele, dar cu siguranță nu aș fi acceptat', a mai continuat actrița pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel