Emilia Ghinescu, despre intervențiile estetice la care a apelat: ”Nu mă interesează ce spune lumea”

Data publicării:
Emilia Ghinescu, sursa instagram
Descriere foto: Emilia Ghinescu, sursa instagram

Emilia Ghinescu a vorbit despre operațiile estetice pe care le are. Artista vrea să se mențină mereu tânără.

După zece ani de relație, Emilia Ghinescu și iubitul ei au decis să facă pasul cel mare și să își unească destinele pentru totdeauna. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, care este în culmea fericirii. Artista a declarat că urmează ca în toamnă să facă cununia civilă. Artista se pregătește pentru marele eveniment, iar pe listă sunt și vizitele la medicul estetician.

După ce a primit mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care i se spunea că s-a schimbat foarte mult, artista a ținut să precizeze că acest lucru este doar din cauza imaginilor care pot părea diferit. Emilia Ginescu a recunoscut că a apelat la anumite proceduri pentru a scăpa de riduri.

„Pe Facebook, unii mi-au spus că mi-am schimbat corpul, alții că mi-am schimbat capul. Cei ce m-au văzut în realitate și-au dat seama că nu sunt chiar atât de schimbată, sunt un om absolut normal. Ca orice artist care se respectă și cărui îi place ca atunci când iese în fața oamenilor să fie impecabil și eu am recurs la ceea ce ne oferă medicina modernă, Ca să nu-mi apară riduri am făcut anumite injecții ...”, a dezvăluit Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Artista a ținut să dezvăluie care sunt procedurile la care a apelat. Totodată, Emilia Ghinescu a precizat că nu o interesează ce spune lumea, important este ca ea să se simtă bine în pielea ei.

„Sunt bărbați care fac lucrul acesta. Soțul meu merge la sală, merge la solar, face aparate pentru modelare corporală. Nu văd de ce eu ca femeie nu aș face lucrurile acestea. (...) De 2 ani nu mi-am mai făcut acid hialuronic la buze și nu știu dacă o să-mi mai fac, dar botox da, pentru că e o prevenție a ridurilor și nu vreau să-mi apară ridurile. În cazul în care voi avea nevoie vreodată de orice altceva care să îmbunătățească fizionomia și să mă facă să mă simt confortabil cu mine când mă uit în oglindă, fără niciun fel de problemă voi apela la ele. Nu mă interesează ce spune lumea”, a explicat artista.

 

Citește și: Loredana Groza, ipostază provocatoare într-un costum de baie minuscul. Fanii au reacționat imediat: "Trăiască operațiile"/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel