Emilia Ghinescu, infectată cu COVID-19. Artista a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de virusul ucigaș: ”Mi-a fost destul de greu”

Data actualizării: | Data publicării:
Emilia Ghinescu, sursa instagram
Descriere foto: Emilia Ghinescu, sursa instagram

Emilia Ghinescu a făcut primele declarații despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. Artista a dezvăluit cât de greu i-a fost.

Virusul care a împânzit o lume întreagă nu iartă pe nimeni. Mai multe vedete au fost victimele noului coronavirus. Printre acestea se numără și interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu. Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, artista a dezvăluit că și ea a fost diagnosticată cu COVID-19, în urmă cu ceva timp.

Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să stea în izolare alături de familia ei. Mai mult decât atât, artista a avut și simptome mai dificile, care au făcut ca perioada de izolare să fie una extrem de grea, mai ales că aceasta suferă și de astm.

”Mi-a fost destul de greu vreo trei săptămâni. Acum sunt bine, eu sunt și astmatică și a fost greu din punctul ăsta de vedere. Întâlnindu-ne cu atâția oameni..era normal!”, a spus Emilia Ghinescu la Antena Stars.

Emilia Ghinescu, probleme de sănătate!

Interpreta de muzică populară a mărturisit la Antena Stars că în trecut a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a acuzat o durere insuportabilă de rinichi. Medicii i-au pus un diagnostic grav, iar artista a crezut că are cancer. Ulterior, aceasta s-a linistit, după ce în urma mai multor investigații, medicii i-au spus că este vorba doar de o problemă care necesită intervenția chirurgicală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel