Emil Rengle spune cu cine nu mai vrea să aibă de-a face de la "Survivor": Nu mi-am dorit să am contact nici înainte de show cu ei

Data publicării:
Sursa foto: Emill Rengle, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emill Rengle, Instagram

Emil Rengle a vorbit despre competiția "Survivor" și a dezvăluit care sunt persoanele pe care nu mai vrea să le vadă din tabăra Faimoșilor.

Emil Rengle a fost unul dintre cele mai discutate personaje din competiția Survivor, chiar și atunci când acesta a ieșit din competiție. Acesta a avut multe conflicte aprinse cu diferiți concurenți din tabăra Faimoșilor. Chiar dacă a fost votat de colegii lui să părăsească competiția, Rengle spune că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat în Dominicană și, dacă ar putea întoarce timpul înapoi, ar proceda exact la fel.

"Atât timp cât există discuție, există și evoluție. Nu regret absolut niciun conflict și, dacă aș putea să întorc timpul, aș face totul la fel. Imediat după ce am plecat din „Survivor, foarte multă lume a văzut că adevărul e mai nuanțat decât a fost receptat atunci, la cald. Oamenii s-au lepădat unii de alții și nu știu dacă există cineva al cărui comportament să nu fie totalmente discutabil. Toată lumea încearcă să se lipească de cei puternici, doar că sunt toți speriați și nimeni nu e, de fapt, puternic. Nimeni nu e bun sau rău până la capăt și nu există nimeni care, la condițiile crâncene de acolo, să reușească să fie un model de caracter și etică.", a spus Emil Rengle, potrivit viva.

Cu cine nu mai vrea Emil Rengle să aibă de-a face

Chiar dacă acesta pare că și-a iertat colegii, există totuși două persoane pe care Rengle nu ar mai vrea să le vadă.

"Sunt cei cu care nu mi-am dorit să am contact nici înainte de show: Andreea Tonciu și Robert Niță. Cred cu tărie în faptul că energia nu minte niciodată, ea doar se simte. Pur și simplu avem alte proiecții ale vieții, alte dorințe și vedem lucrurile diferit, acesta este motivul pentru care nu aș putea să am de-a face cu ei. Legat de Robert, sper să înțeleagă la un nivel profund că ce face el este bullying și nu rezonez sau susțin tipul ăsta de comportamente. Pot doar să le doresc mai multă pace în suflet, să se trezească, atât!", a continuat el.

Ce a învățat acesta din competiția Survivor

"Să rămân recunoscător în orice situație, pentru că ceea ce am este mai mult decât ce am nevoie. Să rămân centrat indiferent de ce se întâmplă în jurul meu, tocmai pentru că în Survivor nu am reușit să fac asta  de fiecare dată.  Să-mi liniștesc mintea atunci când are gânduri tulburi și să-mi liniștesc corpul atunci când are impresia că îi este „foame. Să rabd. Să mă bucur de proces, să fiu prezent, nu să aștept rezultatul. Să mă bucur de ceea ce este în jur: de oameni, de dans, de natură și de Pământ.", a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel